Курячий суп в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Ні для кого не секрет, що курячий суп - дуже корисне блюдо. Такий суп багатий вітамінами і мікроелементами, Крім того, допомагає при застуді.
Оскільки на дворі осінь, пора застуд, саме час зміцнювати свій імунітет і підвищувати опірність організму різного роду бацили. В цьому Вам відмінно допоможе курячий суп в горщику, приготований за цим рецептом!
- Куряча ніжка - 1 штука (можна використовувати і іншу частину курки)
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука (маленька)
- Лавровий лист - 2 штуки
- Зелень - За смаком (по бажанню)
- Вода - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Беремо курячу гомілку (можна і всю ніжку, за уязика, що вона маленька і зможе вміститися в горщику), ретельно її моєму. М'ясо можна порізати, а можна і залишити гомілку цілої. Кладемо в горщик.
2. Далі очищаємо картоплю і нарізаємо середніми або дрібними шматочками.
3. Додаємо картоплю в горщик.
4. Підійшла черга морквини. Очищаємо її і нарізаємо кружечками.
5. Потім викладаємо моркву в горщик до картоплі і курки. Солимо, перчимо до смаку, додаємо 2 лаврових листки і трохи дрібно нарізаного кропу або петрушки.
6. На закінчення заливаємо вміст горщика окропом, накриваємо кришкою і відправляємо в духовку. Для приготування курячого супу в горщику замість духовки можна також використовувати мікрохвильову піч. Готується супчик 40 хвилин.
7. Наше блюдо готово! Смачного!