Азіатський курячий суп
(покроковий рецепт з фото)
Любителям азіатської кухні я пропоную приготувати цей цікавий азіатський курячий суп. Для його приготування потрібно не стільки багато часу, скільки винахідливості. Дивіться і вчіться!
Подивіться, як приготувати азіатський курячий суп. Природно, посуд для його приготування повинна бути особлива. Ідеально підійде вок, але при його відсутності можна обійтися сотейником або казаном.
Незважаючи на те, що в супі досить багато інгредієнтів і деякі з них вимагають попередньої обробки, в цілому суп досить простий у приготуванні. Пробуйте на здоров'я!
- Куряче філе - 300 грам
- Лук-пориста - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Рисова локшина - 200 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Морква - 1 штука
- Бульйон або вода - 2 L
- Перепелині яйця - 6 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
Для приготування супу наріжте куряче м'ясо соломкою тоненько. Покладіть м'ясо в миску. Приправте соєвим соусом, спеціями. Перемішайте і дайте постояти від 5 до 10 хвилин.
Зелена цибуля наріжте тонкими кільцями. Після нарізки промийте цибулю під проточною водою і дайте стекти рідини. Вступаємо саме так, бо всередині стебла можуть залишатися частинки піску.
Болгарський перець і перець чилі наріжте на невеликі шматочки. Перець можна подрібнити як завгодно (соломка, кубик), головне, щоб його було зручно їсти в готовому супі.
Закип'ятіть воду. Окропом залийте рисову локшину. Дайте локшині набрякнути.
Поки локшина набухає, поставте на вогонь сотейник або вок. Розігрійте.
Поки локшина набухає, поставте на вогонь сотейник або вок. Розігрійте.
На розігрітій олії обсмажте швидко цибулю-порей.
Додайте обидва види перцю. Постійно помішуючи, обсмажте овочі разом.
Додайте мариноване м'ясо і обсмажте все разом.
Моркву наріжте довільно (я дотримуюся нарізки соломкою) і додайте до решти продуктів. Обсмажте все разом.
Залийте суп бульйоном або водою. Варіть до готовності всіх овочів. В кінці варіння приправте суп спеціями і присолите якщо буде необхідність.
Поки суп вариться, відваріть окремо перепелині яйця (4 хвилини). Остудіть, очистіть.
У порційну миску помістіть м'яку рисову локшину.
Влийте трохи супу. У кожну тарілку викладіть по 1 перепелиному яєчку, розрізаному навпіл. Подайте суп до столу, приправивши свіжою зеленню.