Камамбер в хлібному горщику з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Камамбер в хлібному горщику з картоплею. Це неймовірно смачна страва. Булочка виходить з духовки з хрусткою скоринкою, картопля просочиться беконом, а в компанії з сиром - це смакота.
Камамбер в хлібному горщику з картоплею. Для цього рецепта краще взяти маленький картопля, у мене молодий. Картоплю треба зварити в шкірці або без, це як вам завгодно. Потім варену картоплю загортається в тонкі смужки бекону. Бекон можна використовувати сирої або копчений.
- Камамбер - 150 грам
- Рогалик - 1 штука
- Картопля - 5-8 штук
- Бекон - 5-8 штук
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
Молода картопля добре вимити і варити в підсоленій воді хвилин 10.
А тим часом беремо камамбер, у мене трикутної форми.
Я вирізала круглу форму за розміром булочки.
У булочки вирізати внутрішню м'якоть і укласти щільно сир. На поверхні сиру робимо поздовжні надрізи.
Зубчик часнику нарізати тонкими пластинами і вставити в надрізи.
Зняти шкірку з картоплі, розкласти смужки бекону і на край картопля.
Загорнути кожен картопля в бекон, закріпити зубочисткою, покласти в форму булочку, картопля - і все потрібно скропити оливковою олією. Відправляємо в духовку.
І запікаємо хвилин 20-25 при температурі 180 градусів.
Виделкою розпушують корочку сиру і подаємо на стіл.
Смачного!