Камамбер, смажений в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Камамбер, смажений в паніровці - оригінальний десерт, який можна подати з джемом. Пробувала я його в кафе, потім успішно повторила будинку. Смажити камамбер зовсім не складно, а ось здивувати можна!
Гарячий вершковий сир в хрусткій паніровці подають з кислим, наприклад, журавлинним варенням. Цей цікавий рецепт я раджу робити на вечірки, коли збираються тільки подружки. Камамбер, смажений в паніровці викликає стільки обговорень, виходить справжня дегустація. Можна одночасно для різноманітності зробити ще кілька сортів сирів також в паніровці. Успіхів і приємного апетиту!
- Камамбер - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 3-4 Ст. Ложок
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Джем - За смаком
Підготувати продукти.
Яйце розмішати з молоком.
Сир цілком вмочити в яйце.
Сир обваляти в сухарях.
Смажте сир на розігрітій олії.
Смажте сир до золотистого кольору.
Смачного!