Рецепт Камамбер, смажений в паніровці фото

Камамбер, смажений в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Огірок , Тунець
Рецепти для схуднення
На полуденок , На сніданок
Десерти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Камамбер, смажений в паніровці - оригінальний десерт, який можна подати з джемом. Пробувала я його в кафе, потім успішно повторила будинку. Смажити камамбер зовсім не складно, а ось здивувати можна!


Опис приготування:

Гарячий вершковий сир в хрусткій паніровці подають з кислим, наприклад, журавлинним варенням. Цей цікавий рецепт я раджу робити на вечірки, коли збираються тільки подружки. Камамбер, смажений в паніровці викликає стільки обговорень, виходить справжня дегустація. Можна одночасно для різноманітності зробити ще кілька сортів сирів також в паніровці. Успіхів і приємного апетиту!


  • Камамбер - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 3-4 Ст. Ложок
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Джем - За смаком
камамбер, смажений в паніровці - фото крок 1
Підготувати продукти.
камамбер, смажений в паніровці - фото крок 2
Яйце розмішати з молоком.
камамбер, смажений в паніровці - фото крок 3
Сир цілком вмочити в яйце.
камамбер, смажений в паніровці - фото крок 4
Сир обваляти в сухарях.
камамбер, смажений в паніровці - фото крок 5
Смажте сир на розігрітій олії.
камамбер, смажений в паніровці - фото крок 6
Смажте сир до золотистого кольору.
камамбер, смажений в паніровці - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти