Рецепт Запечена форель з овочами і сиром «камамбер» фото

Запечена форель з овочами і сиром «камамбер»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Форель, Помідор, Черрі
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Запечена форель з овочами і сиром "камамбер" стане справжнім витвором мистецтва. Ця страва зовсім нескладна, але виглядає воно дуже привабливо, та й смак нікого не залишить в байдужих.

Якщо вам цікаво, як приготувати запечену форель з овочами і сиром "камамбер", то прочитайте цей рецепт. Таке блюдо ідеально підійде для тих, хто збирається влаштувати святкову вечерю або ж просто хоче приготувати для своєї сім'ї щось смачне і незвичайне.

  • Філе форелі - 300 грам
  • Помідори черрі - 200 грам
  • Cukini - 200 грам
  • Червона цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливки - 100 грам
  • Камамбер - 100 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Гілочки розмарину - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
запечена форель з овочами і сиром
Візьміть свіжу форель. Обмийте її під проточною водою і обсушити паперовими рушниками. Звільніть її від шкірки і наріжте на кубики розміром два на два сантиметри.
запечена форель з овочами і сиром
Вимийте цукіні і помідори черрі. Наріжте цукіні (можна замінити звичайним кабачком), на маленькі квадратики. Черрі розріжте навпіл.
запечена форель з овочами і сиром
Лучок очистіть від лушпиння і наріжте його тоненькими четвертьколечкамі. З оливок злийте воду, кожну з них розріжте на дві частини вздовж або докір.
запечена форель з овочами і сиром
Часник очистіть, потовчіть зубчики в ступці або ж просто пропустіть його через прес. З гілочок розмарину обберіте листочки.
запечена форель з овочами і сиром
Викладіть підготовлені рибу та овочі в імпровізовану посуд, яку слід виготовити з фольги, згорнутої в кілька разів. Присипте овочі сіллю, перцем, покладіть зверху по шматочку масла і додайте трохи розмарину. Потім покладіть шматочки камамберу.
запечена форель з овочами і сиром
Запікайте блюдо в духовці, яку слід попередньо розігріти до двохсот п'ятдесяти градусів. Для запікання буде досить дванадцяти хвилин. Подавайте блюдо гарячим.

Схожі рецепти