Запечена форель з овочами і сиром «камамбер»
(покроковий рецепт з фото)
Запечена форель з овочами і сиром "камамбер" стане справжнім витвором мистецтва. Ця страва зовсім нескладна, але виглядає воно дуже привабливо, та й смак нікого не залишить в байдужих.
Якщо вам цікаво, як приготувати запечену форель з овочами і сиром "камамбер", то прочитайте цей рецепт. Таке блюдо ідеально підійде для тих, хто збирається влаштувати святкову вечерю або ж просто хоче приготувати для своєї сім'ї щось смачне і незвичайне.
- Філе форелі - 300 грам
- Помідори черрі - 200 грам
- Cukini - 200 грам
- Червона цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Оливки - 100 грам
- Камамбер - 100 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Гілочки розмарину - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
Візьміть свіжу форель. Обмийте її під проточною водою і обсушити паперовими рушниками. Звільніть її від шкірки і наріжте на кубики розміром два на два сантиметри.
Вимийте цукіні і помідори черрі. Наріжте цукіні (можна замінити звичайним кабачком), на маленькі квадратики. Черрі розріжте навпіл.
Лучок очистіть від лушпиння і наріжте його тоненькими четвертьколечкамі. З оливок злийте воду, кожну з них розріжте на дві частини вздовж або докір.
Часник очистіть, потовчіть зубчики в ступці або ж просто пропустіть його через прес. З гілочок розмарину обберіте листочки.
Викладіть підготовлені рибу та овочі в імпровізовану посуд, яку слід виготовити з фольги, згорнутої в кілька разів. Присипте овочі сіллю, перцем, покладіть зверху по шматочку масла і додайте трохи розмарину. Потім покладіть шматочки камамберу.
Запікайте блюдо в духовці, яку слід попередньо розігріти до двохсот п'ятдесяти градусів. Для запікання буде досить дванадцяти хвилин. Подавайте блюдо гарячим.