Запечена камамбер
(покроковий рецепт з фото)
Запечена камамбер - ідеальне рішення для недільного сніданку, готується така закуска швидко. Виглядає дивовижно, а на смак запечений камамбер ніжний і своєрідний. Спробуйте здивувати рідних.
Камамбер сам по собі дуже ніжний, м'який сир. Готувати його потрібно акуратно. Маленький рада: коли знімаєте упаковку з сиру, залиште дерев'яне кільце і запікайте сир з ним. Якщо такого кільця немає, Ви можете це зробити з фольги. Це допоможе сиру зберегти форму і не розплився по всій формі. Я зазвичай намазую теплий запечений камамбер на трохи підсмажений, хрусткий хліб. Виходить просто чарівно. Це варто спробувати.
- Камамбер - 300 грам
- Гілочка розмарину - 1 штука
- Брусничний джем - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
Надріжте камамбер зверху. Розрізи повинні бути неглибокими. Вставте в камамбер гілочку розмарину, полийте розрізи маслом.
Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
Уже готовий запечений сир прикрасьте зверху ложкою брусничного джему. Розріжте на 4 частини і подавайте теплим разом зі свіжим багетом або хлібом.