Бубни з камамбер
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тарталеток з камамбером. Тісто у тарталеток виходить розсипчастим, а в поєднанні з начинкою надзвичайно смачне.
Для приготування тарталеток з даного рецептом використовуються такі інгредієнти як: мука, яйця і вершкове масло. Для начинки добре підійде камамбер.
- Муки - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яєць - 1 штука
- Солі - 1 щіпка
- Яєць - 2 штуки (начинка)
- Вершки - 200 мілілітрів (начинка)
- Камамбер - 200 грам (начинка)
1. Для тарталеток готуємо розсипчасте пісочне тісто. Змішуємо з сіллю просіяне борошно і додаємо шматочки охолодженого вершкового масла, посікти ножем до утворення крихти. Додаємо яйце, вимішуємо еластичне тісто. Ставимо тісто в холодильник на півгодини, попередньо скачавши його в кулю і обернувши плівкою. На плівці розгортаємо охолоджене тісто в пласт товщиною три міліметри. Форми розкласти на тесті, вирізаємо, натискаючи формочкою кола потрібного діаметра.
2. Форми перевернути і розрівняти пальцями по внутрішніх стінках тісто. Тісто наколюємо виделкою. Форми з тістом поставити одна в іншу штук по три-чотири, і хвилин десять випікати, температура сто вісімдесят градусів (тісто полегшить і висохне). Для заливки змішуємо яйця з вершками.
3. З духовки виймаємо формочки, кладемо по три кубика камамбера (кубик розміром півтора на півтора сантиметра) в кожну формочку.
4. Вершками з яйцем заливаємо. Хвилин 10-15 випікаємо в розігрітій духовці, температура сто вісімдесят градусів, щоб начинка не загусла і стала золотистого кольору.
5. На решітці даємо охолонути і кладемо на блюдо. Тарталетки готові.