Закуска з гарячим сиром «камамбер»
(покроковий рецепт з фото)
Кожен рано чи пізно приймає в своєму будинку гостей, яких хочеться порадувати не тільки смачним, але і оригінальним блюдом, так що дізнайтеся, як приготувати закуску з гарячим сиром "камамбер" .
Незвичайні на вигляд, апетитні на смак і оригінальні тарталетки з пісочного тіста з сиром відмінно підійдуть в якості закуски на святковий стіл. Не варто дивуватися злегка незвичайного поєднання чорниці і солоного сиру, ягоди необхідно проварити зі спеціями, щоб вони увібрали в себе новий аромат і відповідали начинці тарталеток. Ви можете приготувати формочки будинку або взяти магазинні. Головне, щоб тісто було щільним, так воно не стане вологим під час приготування.
- Камамбер - 200 грам
- Чорниця - 100 грам
- Сік свіжого імбиру - 2 чайних ложки
- Суміш перців - 1/4 чайних ложки
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Волоський горіх - 2 штуки
- tartalettes - 7-9 штук (пісочний)
- Гвоздика - 3 штуки
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Бальзамічний оцет - 15 мілілітрів
- Вино червоне - 30 мілілітрів
- Лавровий лист - За смаком
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
1. Оливкова олія змішайте з цукром і сумішшю перців. Горіхи докладний ножем і додайте до заправки. Видавіть сік з імбиру за допомогою чеснокодавкі. Додайте до заправки і перемішайте.
2. Сир наріжте невеликими шматочками (він добре плавиться) і викладіть в центр тарталетки. Тарталетки викладіть на покритий пергаментом деко і полийте їх заправкою.
3. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин. Чорницю, мідь, бальзамічний оцет, розмарин, гвоздику, лавровий лист і вино. Ступкою або ложкою придавите чорницю, щоб вона пустила сік.
4. Поставте сотейник з чорницею на вогонь і проваріть протягом 5-8 хвилин на невеликому вогні. Вийміть розмарин і лавровий лист і перелийте соус в соусницю. Викладіть соус на гарячі тарталетки. Смачного!