Рецепт Закуска з гарячим сиром «камамбер» фото

Закуска з гарячим сиром «камамбер»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Молочні продукти, Сир, Пісочне тісто
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На полуденок, На святковий стіл

Кожен рано чи пізно приймає в своєму будинку гостей, яких хочеться порадувати не тільки смачним, але і оригінальним блюдом, так що дізнайтеся, як приготувати закуску з гарячим сиром "камамбер" .

Незвичайні на вигляд, апетитні на смак і оригінальні тарталетки з пісочного тіста з сиром відмінно підійдуть в якості закуски на святковий стіл. Не варто дивуватися злегка незвичайного поєднання чорниці і солоного сиру, ягоди необхідно проварити зі спеціями, щоб вони увібрали в себе новий аромат і відповідали начинці тарталеток. Ви можете приготувати формочки будинку або взяти магазинні. Головне, щоб тісто було щільним, так воно не стане вологим під час приготування.

  • Камамбер - 200 грам
  • Чорниця - 100 грам
  • Сік свіжого імбиру - 2 чайних ложки
  • Суміш перців - 1/4 чайних ложки
  • Цукор - 1/2 чайних ложки
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Волоський горіх - 2 штуки
  • tartalettes - 7-9 штук (пісочний)
  • Гвоздика - 3 штуки
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
  • Бальзамічний оцет - 15 мілілітрів
  • Вино червоне - 30 мілілітрів
  • Лавровий лист - За смаком
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
закуска з гарячим сиром
1. Оливкова олія змішайте з цукром і сумішшю перців. Горіхи докладний ножем і додайте до заправки. Видавіть сік з імбиру за допомогою чеснокодавкі. Додайте до заправки і перемішайте.
закуска з гарячим сиром
2. Сир наріжте невеликими шматочками (він добре плавиться) і викладіть в центр тарталетки. Тарталетки викладіть на покритий пергаментом деко і полийте їх заправкою.
закуска з гарячим сиром
3. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин. Чорницю, мідь, бальзамічний оцет, розмарин, гвоздику, лавровий лист і вино. Ступкою або ложкою придавите чорницю, щоб вона пустила сік.
закуска з гарячим сиром
4. Поставте сотейник з чорницею на вогонь і проваріть протягом 5-8 хвилин на невеликому вогні. Вийміть розмарин і лавровий лист і перелийте соус в соусницю. Викладіть соус на гарячі тарталетки. Смачного!

Схожі рецепти