М'ясні кошики з грибами під гарячим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам набридли традиційні закуски, ви прийшли за адресою! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати м'ясні кошики з грибами під гарячим сиром - неймовірно ситну, смачну і апетитну закуску.
Не варто й говорити, що дане блюдо не тільки прикрашає святковий стіл, але і загрожує стати його головною родзинкою: м'ясні кошики з ароматним цибулею і ніжною грибною начинкою під сирним соусом не можуть не сподобатися! У приготуванні такої страви немає нічого складного: досить лише обсмажити цибулю і гриби, сформувати кошики з фаршу і начинити їх, все інше зробить духовка!
- Яловичина - 0, 5 кілограма
- Свинина - 0, 5 кілограма
- Гриби - 1 кілограм
- Цибуля - 5-6 штук
- Помідори - 2-3 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Паприка - За смаком
- Koriandr - За смаком
- Сир - 200 грам
1. Цибуля, свинину і яловичину пропустіть через м'ясорубку. Додайте до фаршу паприку, перець і сіль, вимісити. Цибуля наріжте великими шматочками і обсмажте на олії до золотистої скоринки, приправити сіллю.
2. Маленькі гриби не ріжте (великі розріжте на дві частини) і обсмажте на олії з коріандром, приправити сіллю. Обсмажте гриби до готовності (не закривайте кришкою).
3. Помідори наріжте дрібними кубиками, змішайте з сіллю, рубаною зеленню і часником. З фаршу сформуйте великі кульки і викладіть їх на покритий пергаментом деко.
4. Злегка розпластайте їх і сформуйте з них чашечки з невеликими бортиками. Але дно кожного кошика викладіть тонким шаром обсмажену цибулю, потім - обсмажені гриби.
5. Надішліть блюдо в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин. Для 5 хвилин до закінчення приготування посипте кошики тертим твердим сиром і знову відправте в духовку.
6. Готові кошики посипте невеликою кількістю сиру, зверху викладіть начинку з помідорів. Смачного!