Салат з капусти з гарячим маринадом
(покроковий рецепт з фото)
Як доповнення до щоденного обіду або вечері дуже рекомендую спробувати приготувати цей апетитний, пікантний і нереально смачний салат з капусти з морквою і перцем в гарячому маринаді.
Такий салатик стане справжньою знахідкою. Він готується дуже швидко і досить просто, а смак виходить дійсно дивним. Маринад просто пальчики оближеш! Для холодної пори року такий салат - то, що треба.
- Капуста - 250 грам
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 1-2 штук
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2.5 Ст. Ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист, запашний перець - За смаком
- Вода - 250 мілілітрів
1. Для приготування цього салату потрібні прості і недорогі інгредієнти.
2. Капусту нашаткуйте.
3. Очистіть і наріжте дуже тонкими пластинками солодкий перець. Моркву натріть на тертці.
4. Для приготування маринаду з'єднайте сіль.
5. Спеції для аромату.
6. Додайте цукор.
7. Влийте оцет.
8. Додайте рослинне масло.
9. Я вода. Маринад відправте на вогонь і доведіть майже до кипіння.
10. Овочі викладіть в глибокий салатник і акуратно перемішайте. М'яти капусту не потрібно!
11. Як тільки на маринаді з'являться бульбашки, зніміть з вогню і перелийте до овочів.
12. Зверху покладіть тарілку.
13. І встановити вантаж. Залиште салат на столі на 5 годин. Після приберіть в холодильник.
14. Саме в охолодженому вигляді цей салатик особливо смачний. Раджу обов'язково повторити рецепт в домашніх умовах.