Вовнянки гарячим способом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати вовнянки гарячим способом. Справа, в принципі, Не важко, хоч і забирає багато часу, але при цьому від вас вимагає мінімум зусиль! А на зиму відмінна закуска!
Як вид, рецепт приготування волнушек гарячим способом дуже простий, і впорається з ним зможуть всі. Звичайно, буде потрібно час і терпіння на очистку і замочування, зате потім на підготовку у вас піде максимум 40 хвилин. А зате яка ж смачна буде закуска до картопельки взимку! Тому і розповідаю тепер, як приготувати вовнянки гарячим способом, - краще зробити це в сезон грибів!
- Вовнянки - 1 кілограм
- Лавровий лист - 2 штуки
- Лист смородини - 10 штук
- Кріп (парасольки) - 30 грам
- Часник - 20 грам
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Перець горошком - 1 Ст. Ложка
1. Вовнянки перебираємо, моєму і очищаємо від сміття. Замочуємо у воді на добу. Воду можна пару раз поміняти.
2. Тепер варимо 10-15 хвилин в підсоленій киплячій воді, знімаємо піну і відкинемо на друшляк.
3. Промиваємо гриби ще раз, і в свіжій воді варимо разом з усіма приправами і спеціями, зазначеними в інгредієнтах. Варимо 15 хвилин.
4. Тепер гриби перекладаємо в чисті, стерилізовані банки, заливаємо розсолом (в якому гриби варилися), закупорюємо, загортаємо в газету і відправимо під ковдру, поки повністю не охолонуть. А потім - в холод. Готово!