Рецепт Засолка сала в розсолі гарячим способом фото

Засолка сала в розсолі гарячим способом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Субпродукти, Сало
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл

Любителям гарної закуски, присвячується! Гарячий метод засолювання сала дуже хороший і ефективний, до того ж простий. Сало виходить неймовірно смачним і апетитним, хоч на бутерброд, хоч під горілочку!

Відразу ж варто відзначити, Що на 1 кг сала - піде 5 ст.Л. Солі. Якщо готуєте менше або більше закуски, варто підрегулювати к-ть солі. Магазинну приправу до сала можна замінити звичайним чорним перцем, koriandrom, лавровим листом, а також червоним перцем (або іншими спеціями). Готову закуску дуже смачно їсти з чорним хлібом і свіжими овочами. Хай щастить!

  • Сало - 1 кілограм
  • Сіль - 5 Ст. Ложок
  • Часник - 3 зубчики
  • Приправа для засолювання сала - 1 штука (упаковка)
засолка сала в розсолі гарячим способом - фото крок 1
Нарізаємо свіже сало середніми шматочками і складаємо його в каструлю. Заливаємо холодною водою, кип'ятимо і варимо 3-4 хвилини. Знімаємо з вогню і додаємо сіль, перемішуємо. Ставимо в холодне місце на 12 годин.
засолка сала в розсолі гарячим способом - фото крок 2
Часник очищаємо і пропускаємо через прес. Змішуємо часник з приправою.
засолка сала в розсолі гарячим способом - фото крок 3
Через 12 годин, дістаємо сало з розсолу і обсушуємо паперовими рушниками. Натираємо сумішшю сала і приправи, загортаємо в фольгу і кладемо в холодильник на кілька годин.
засолка сала в розсолі гарячим способом - фото крок 4
Готово! Смачного!

Схожі рецепти