Суп з гарбуза зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Суп з гарбуза зі свининою актуальний в осінній період. Саме в цей час знімають урожай цього чудового сонячного плода. Його солодкуватий присмак надає супу незабутні і оригінальні нотки.
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати суп з гарбуза зі свининою, то просто прочитайте цей рецепт. Такий яскравий супчик обов'язково припаде до смаку всім вашим домашнім. Його можна подавати зі сметаною або тертим сиром.
Блюдо виходить досить ситним, тому він може стати повноцінним обідом, якщо доповнити його, наприклад, салатом і хлібом.
- Свинина - 700 грам
- Картопля - 3 штуки
- Вода - 2, 5 L
- Гарбуз - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Суміш спецій - 1, 5 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Зелень - 1/2 пучка

Великий шматок свинини зачистити від жилок і жирку, промийте і наріжте його на невеликі шматочки, щоб м'ясо швидше зварилася. Влийте в підходящу каструлю воду, киньте туди м'ясо і дайте рідини закипіти. Варіть близько години, в самому кінці посоліть. Бульончик процідіть через марлечку.

Гарбуз і картоплю очистіть, вимийте і наріжте кубиками однакового розміру. Гарбуз відрізняється тим, що доступна круглий рік, так як відмінно зберігається в свіжому вигляді. Тому таким блюдом ви зможете порадувати своїх близьких в будь-який момент.

Тепер вам необхідно приготувати засмажку, без якої будь-який суп буде прісним на смак. Для цього очистіть цибулю і моркву. Останню натріть на тертці, а цибулька нарубати ножем. Пасеруйте овочі на рослинному маслі в сковороді до м'якості.

У каструльку з бульйоном киньте картопля, дочекайтеся, поки бульйон закипить і варіть її десять хвилин. Потім закиньте туди кубики гарбуза. Варіть ще сім хвилин.

За кілька хвилин до повної готовності супу очистіть зубчики часнику і натріть їх на тертці, додайте в суп. Також киньте туди сіль і будь-які спеції на ваш смак, а також зелень.