Суп з гарбуза і сочевиці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо використовувати воду або овочевий бульйон, блюдо можна подавати вегетаріанцям. А можете використовувати м'ясний бульйон. Суп з розряду «просто і смачно». Розповім, як приготувати суп з гарбуза і сочевиці!
Такий суп можна зварити за 30 хвилин! Смачний і ситний, з насиченим кольором і ароматом. Додайте до супу сметану або вершки, по бажанню. А також прикрасьте свіжою зеленню або гострим перцем. Ну і звичайно, не забудьте підсушити в духовці кілька скибочок багета, змащеного часниковим маслом.
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Імбир - 30 грам
- Гарбузове пюре - 430 грам
- Камерного червона сочевиця - 1 Склянка
- Бульйон - 6 склянок (овочевий або м'ясний)
- Порошок каррі - 1 Ст. Ложка
1. Чистий цибулю, часник і імбир. Лук наріжте, часник подрібніть, імбир натріть на дрібній тертці. Розігрійте оливкову олію на середньому вогні в каструлі, додайте цибулю, часник і імбир, посоліть за смаком і готуйте поки прозорості лука.
2. Потім додайте гарбузове пюре і сочевицю, перемішайте.
3. Влийте 6 склянок курячого або овочевого бульйону, додайте порошок каррі. Перемішайте суп, доведіть до кипіння на середньому вогні, потім накрийте кришкою зменшіть вогонь до мінімуму і варіть ще 20 хвилин, періодично помішуючи.
4. Через 20 хвилин сочевиця повинна бути м'яка, приправити сіллю, додайте каррі.
5. Суп подавайте до столу з хрустким хлібом. Смачного!