Рецепт Суп з гарбуза і сочевиці фото

Суп з гарбуза і сочевиці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Бобові , Гарбуз , Сочевиця
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Якщо використовувати воду або овочевий бульйон, блюдо можна подавати вегетаріанцям. А можете використовувати м'ясний бульйон. Суп з розряду «просто і смачно». Розповім, як приготувати суп з гарбуза і сочевиці!

Опис приготування:

Такий суп можна зварити за 30 хвилин! Смачний і ситний, з насиченим кольором і ароматом. Додайте до супу сметану або вершки, по бажанню. А також прикрасьте свіжою зеленню або гострим перцем. Ну і звичайно, не забудьте підсушити в духовці кілька скибочок багета, змащеного часниковим маслом.

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Імбир - 30 грам
  • Гарбузове пюре - 430 грам
  • Камерного червона сочевиця - 1 Склянка
  • Бульйон - 6 склянок (овочевий або м'ясний)
  • Порошок каррі - 1 Ст. Ложка
суп з гарбуза і сочевиці - фото крок 1
1. Чистий цибулю, часник і імбир. Лук наріжте, часник подрібніть, імбир натріть на дрібній тертці. Розігрійте оливкову олію на середньому вогні в каструлі, додайте цибулю, часник і імбир, посоліть за смаком і готуйте поки прозорості лука.
суп з гарбуза і сочевиці - фото крок 2
2. Потім додайте гарбузове пюре і сочевицю, перемішайте.
суп з гарбуза і сочевиці - фото крок 3
3. Влийте 6 склянок курячого або овочевого бульйону, додайте порошок каррі. Перемішайте суп, доведіть до кипіння на середньому вогні, потім накрийте кришкою зменшіть вогонь до мінімуму і варіть ще 20 хвилин, періодично помішуючи.
суп з гарбуза і сочевиці - фото крок 4
4. Через 20 хвилин сочевиця повинна бути м'яка, приправити сіллю, додайте каррі.
суп з гарбуза і сочевиці - фото крок 5
5. Суп подавайте до столу з хрустким хлібом. Смачного!

Схожі рецепти