Суп з гарбуза для дитини
(покроковий рецепт з фото)
Такий суп можна запропонувати малюкові від 2 років. Він легкий і корисний, з приємним вершковим ароматом.
Щоб приготувати суп для дитини з гарбуза, потрібно використовувати тільки найсвіжіші і стиглі овочі. Очистіть гарбуз, зваріть її з цибулею на воді або на бульйоні. Додайте вершки, спеції, сіль. Суп готовий, хай щастить!
- Вода - 1 Склянка
- Гарбуз - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик (по бажанню)
- Вершки 11% - 50 мілілітрів
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Гарбузове насіння - 1 щіпка
Підготуйте продукти для супу.
Поріжте очищену гарбуз шматочками.
Поріжте цибулю і часник.
Обсмажте цибулю з часником на столовій ложці олії до напівготовності. Після цього часник витягніть, викиньте.
Додайте до цибулі гарбуз, воду і щіпку солі. Варіть 20 хвилин.
Насіння гарбузове звільніть від шкірки.
Готовий суп пюріруйте блендером. Влийте вершки, додайте дрібку мускатного горіха. Відкоректуйте на сіль суп.
Поставте суп на вогонь, доведіть до кипіння. Зніміть з вогню.
Готовий суп розлийте по тарілочках і прикрасьте насінням. Приємного!