Крем-суп з індички для дитини
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами смачним і простим рецептом крем-супу з індички для дитини. Всі інгредієнти - корисні і навіть дієтичні, так що ваш малюк гарантовано отримає смачне, ситне і поживне блюдо!
Взагалі маленьких діток буває дуже складно змусити їсти суп, але я вам розповім, як приготувати крем-суп з індички для дитини так, щоб його наминали за обидві щоки навіть ті хлопці, які зазвичай більше всіх вередують. За рахунок своєї ніжної текстури і красивого виду його так і хочеться спробувати!
- Індичка - 500 грам (краще брати м'ясо на кістці, так бульйон буде більш насиченою)
- Морква - 200 грам
- Селера стеблової - 200 грам
- Бульйон - 4 склянки
- Мал - 0.5 склянки
- Вершки - 1 Склянка
- Спеції - За смаком
- Молоко - 0.5 склянки
1. Спочатку на плиту поставимо воду з індичкою, доводимо її до кипіння, знімаємо піну, м'ясо виймаємо, а в бульйон закидаємо рис і спеції. Ще раз доводимо до кипіння. Тим часом нарізаємо овочі.
2. Коли рис дійде до напівготовності, вогонь зменшуємо, закидаємо овочі в каструлю, а коли охолоне м'ясо - його теж наріжемо дрібно і повернемо в бульйон.
3. Тушкуємо до готовності рису, потім вливаємо вершки і чекаємо, щоб суп ще раз закипів. Потім переливаємо його в блендер, подрібнюємо до стану крему і повертаємо в каструлю. Заливаємо молоко, доводимо до кипіння.
4. Ось такий виходить смачний і ніжний крем-суп!