Рецепт Крем-суп з гарбуза з беконом фото

Крем-суп з гарбуза з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Гарбуз , Бекон
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Крем-суп
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

У сезон яскравою, корисної та смачної гарбуза пропоную вам урізноманітнити своє меню апетитним і наваристим супчиком. Процес досить простий, а результат дійсно фантастичний! рекомендую.

Опис приготування:

Хотілося б навчити вас готувати крем-суп з гарбуза з беконом і горіхами. Вариться він близько 40 хвилин і подається до столу відразу ж, гарячим. Блюдо дійсно гарне і смачне, гідно бути в меню непоганого ресторану. Якщо хочете побалувати себе чимось оригінальним, не проходьте повз!

  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Гарбуз - 500 грам
  • Вода - 1 літр
  • Вершки - 1 Склянка
  • Бекон - 50 грам
  • Горіхи - 100 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль і спеції - За смаком (каррі, чилі)
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
крем-суп з гарбуза з беконом - фото крок 1
1. Підготуйте інгредієнти, які ми будемо використовувати.
крем-суп з гарбуза з беконом - фото крок 2
2. Гарбуз очистите, наріжте кубиками, викладіть в каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння, приберіть вогонь до мінімуму і варіть близько 20-30 хвилин до м'якості.
крем-суп з гарбуза з беконом - фото крок 3
3. В процесі додайте сіль і спеції. Влийте вершки.
крем-суп з гарбуза з беконом - фото крок 4
4. Паралельно на сковороді розтопіть вершкове масло. Викладіть горіхи і цукор. Тримайте на вогні пару хвилин, щоб горішки Карамелізовані. На окремій сковороді обсмажте бекон. Суп доведіть майже до кипіння.
крем-суп з гарбуза з беконом - фото крок 5
5. Готовий суп за допомогою блендера подрібніть в пюре. Подавайте до столу зі смаженою беконом і карамелевими горіхами.
Смачного!

Схожі рецепти