Крем-суп з гарбуза з беконом
(покроковий рецепт з фото)
У сезон яскравою, корисної та смачної гарбуза пропоную вам урізноманітнити своє меню апетитним і наваристим супчиком. Процес досить простий, а результат дійсно фантастичний! рекомендую.
Хотілося б навчити вас готувати крем-суп з гарбуза з беконом і горіхами. Вариться він близько 40 хвилин і подається до столу відразу ж, гарячим. Блюдо дійсно гарне і смачне, гідно бути в меню непоганого ресторану. Якщо хочете побалувати себе чимось оригінальним, не проходьте повз!
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Гарбуз - 500 грам
- Вода - 1 літр
- Вершки - 1 Склянка
- Бекон - 50 грам
- Горіхи - 100 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль і спеції - За смаком (каррі, чилі)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Підготуйте інгредієнти, які ми будемо використовувати.
2. Гарбуз очистите, наріжте кубиками, викладіть в каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння, приберіть вогонь до мінімуму і варіть близько 20-30 хвилин до м'якості.
3. В процесі додайте сіль і спеції. Влийте вершки.
4. Паралельно на сковороді розтопіть вершкове масло. Викладіть горіхи і цукор. Тримайте на вогні пару хвилин, щоб горішки Карамелізовані. На окремій сковороді обсмажте бекон. Суп доведіть майже до кипіння.
5. Готовий суп за допомогою блендера подрібніть в пюре. Подавайте до столу зі смаженою беконом і карамелевими горіхами.
Смачного!
Смачного!