Суп «щи» зі свіжої капусти
(покроковий рецепт з фото)
Щи - традиційне блюдо, яке готували ще наші прабабусі, тому їх рецептів і різновидів існує безліч. Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати суп "щи" зі свіжої капусти.
Мене в першу чергу радує простота і легкість приготування цієї страви. А мої близькі цінують його за насичений смак і аромат. Радує, що є можливість використовувати свіжі овочі, повні вітамін і корисних речовин. Серед безлічі рецептів мені подобається саме цей, оскільки він асоціюється з літніми теплими днями.
- Куряче філе - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Кольорова капуста - 1 штука (невелика)
- Зелень - За смаком
- Часник - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Гвоздика - За смаком
- Корінці зелені - За смаком
1
Закип'ятіть воду. Додайте курячу грудку, сіль, спеції і корінці зелені.
2
Коли бульйон буде готовий - витягніть м'ясо і спеції для охолодження.
3
Подрібніть цибулю і потріть на тертці моркву. Додайте в бульйон.
4
Поріжте кубиками помідори і картоплю. Також додайте в каструлю.
5
Через 10 хвилин додайте цвітну капусту, поділену на суцвіття.
6
Варіть ще 10 хвилин. Додайте часник, подрібнений ножем.
7
Продовжуйте варити протягом 20 хвилин.
8
Додайте курячу грудку. Її можна порізати або порвати руками.
9
Посипати подрібненою зеленню і подавайте до столу.
10
Смачного!