Суп зі свіжої капусти
(покроковий рецепт з фото)
На смак цей суп дуже літній. Ідеально підходить для готування на дачі, де всі інгредієнти під рукою - на грядці. Готується легко і також легко з'їдається. Ви й не помітите, як каструля стане порожньою.
Коли хочеться чогось нехитрого, але в той же час ситного і поживного, мені відразу згадується суп зі свіжої капусти. Начебто і продуктів мінімум, і часу забирає трохи, а результат завжди чудовий. Можна готувати і з м'ясом і без. З м'ясом дуже подобається чоловікам, без м'яса суп буде готовий набагато швидше і підійде вегетаріанцям. Так що беріть на озброєння покроковий рецепт супу зі свіжої капусти з фотографіями і готуйте із задоволенням. Дуже добре цей суп поєднується зі свіжою сметаною і чорним запашним хлібом.
- Свинина - 500 грам
- Білокачанна капуста - 400 грам
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелений горошок - 200 грам (горошок можна брати і свіжий, і консервований. Залежить виключно від вашого смаку.)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Зелень - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
М'ясо вимити, покласти в каструлю, зварити бульйон.
Картопля вимити, почистити, нарізати кубиками.
Морква вимити, почистити, нарізати соломкою.
Капусту очистити від верхнього листя, тонко нашаткувати.
Цибулю почистити, нарізати кубиками.
Зелень вимити, обсушити, нарізати дрібно.
На вершковому маслі обсмажити нарізані цибулю і моркву.
У киплячий бульйон додати нарізані картоплю і капусту. Варимо 15 хвилин. Після закінчення цього часу додаємо обсмажені цибулю і моркву. Додаємо зелений горошок, сіль, перець. Варимо ще хвилин 7-10. Усе, наш суп готовий. Наливаємо в тарілки, посипаємо зеленню і їмо! Смачного!