Рецепт Суп зі свіжої капусти фото

Суп зі свіжої капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Кубанська кухня
Овочі, Капуста
Пісні страви
На обід, Корисний обід
Супи

На смак цей суп дуже літній. Ідеально підходить для готування на дачі, де всі інгредієнти під рукою - на грядці. Готується легко і також легко з'їдається. Ви й не помітите, як каструля стане порожньою.

Коли хочеться чогось нехитрого, але в той же час ситного і поживного, мені відразу згадується суп зі свіжої капусти. Начебто і продуктів мінімум, і часу забирає трохи, а результат завжди чудовий. Можна готувати і з м'ясом і без. З м'ясом дуже подобається чоловікам, без м'яса суп буде готовий набагато швидше і підійде вегетаріанцям. Так що беріть на озброєння покроковий рецепт супу зі свіжої капусти з фотографіями і готуйте із задоволенням. Дуже добре цей суп поєднується зі свіжою сметаною і чорним запашним хлібом.

  • Свинина - 500 грам
  • Білокачанна капуста - 400 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зелений горошок - 200 грам (горошок можна брати і свіжий, і консервований. Залежить виключно від вашого смаку.)
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
суп зі свіжої капусти - фото крок 1
М'ясо вимити, покласти в каструлю, зварити бульйон.
суп зі свіжої капусти - фото крок 2
Картопля вимити, почистити, нарізати кубиками.
суп зі свіжої капусти - фото крок 3
Морква вимити, почистити, нарізати соломкою.
суп зі свіжої капусти - фото крок 4
Капусту очистити від верхнього листя, тонко нашаткувати.
суп зі свіжої капусти - фото крок 5
Цибулю почистити, нарізати кубиками.
суп зі свіжої капусти - фото крок 6
Зелень вимити, обсушити, нарізати дрібно.
суп зі свіжої капусти - фото крок 7
На вершковому маслі обсмажити нарізані цибулю і моркву.
суп зі свіжої капусти - фото крок 8
У киплячий бульйон додати нарізані картоплю і капусту. Варимо 15 хвилин. Після закінчення цього часу додаємо обсмажені цибулю і моркву. Додаємо зелений горошок, сіль, перець. Варимо ще хвилин 7-10. Усе, наш суп готовий. Наливаємо в тарілки, посипаємо зеленню і їмо! Смачного!

Схожі рецепти