Суп-рагу з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Суп-рагу з яловичиною - відмінне ситне блюдо, ідеально підходить для холодних зиязиках деньків. Наваристий суп з великою кількістю овочів, яскравий, смачний, дуже корисний, він зарядить вас енергією на довгий час.
Суп-рагу з яловичиною - відмінна штука. Він може бути і першим, і другою стравою. Сьогодні розповім, як приготувати це цікаве блюдо з сільським колоритом. Для супу я використовувала заморожені овочі. Звичайно, краще взяти свіжі овочі, але взимку з цим не так вже й просто. Тим більше, що заморожені овочі можна купити цілий рік і недорого, у мене в морозилці завжди лежить пакет про запас. Такий суп-рагу виходить густим, наваристими і насиченим за смаком. Додайте в нього ложку сметани - і відірватися буде неможливо!
- Яловичина - 500 кілограм
- Заморожені овочі - 1 кілограм
- Бульйон яловичий - 4 склянки
- Консервовані помідори - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 4-5 штук
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 50 грам
М'ясо і картоплю помийте. Наріжте м'ясо невеликими шматочками. Картопля не потрібно чистити, поріжте його кубиками разом з шкіркою. Цибулю дрібно наріжте.
Обсмажте м'ясо на вершковому маслі до золотистої скоринки.
Коли м'ясо обсмажиться, додайте цибулю і обсмажте, поки цибуля не стане коричневим.
Додайте картоплю.
Всипте заморожені овочі.
Томати почистіть від шкірки, подрібніть і додайте в рагу.
Влийте бульйон, приправити сіллю, поперчіть, додайте цукор.
Вогонь зробіть невеликим, залиште суп нудитися на 2, 5-3 годину.