Рецепт Суп-рагу з яловичиною фото

Суп-рагу з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід
Супи , Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Суп-рагу з яловичиною - відмінне ситне блюдо, ідеально підходить для холодних зиязиках деньків. Наваристий суп з великою кількістю овочів, яскравий, смачний, дуже корисний, він зарядить вас енергією на довгий час.

Опис приготування:

Суп-рагу з яловичиною - відмінна штука. Він може бути і першим, і другою стравою. Сьогодні розповім, як приготувати це цікаве блюдо з сільським колоритом. Для супу я використовувала заморожені овочі. Звичайно, краще взяти свіжі овочі, але взимку з цим не так вже й просто. Тим більше, що заморожені овочі можна купити цілий рік і недорого, у мене в морозилці завжди лежить пакет про запас. Такий суп-рагу виходить густим, наваристими і насиченим за смаком. Додайте в нього ложку сметани - і відірватися буде неможливо!

  • Яловичина - 500 кілограм
  • Заморожені овочі - 1 кілограм
  • Бульйон яловичий - 4 склянки
  • Консервовані помідори - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 4-5 штук
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Чорний мелений перець - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 50 грам
суп-рагу з яловичиною - фото крок 1
М'ясо і картоплю помийте. Наріжте м'ясо невеликими шматочками. Картопля не потрібно чистити, поріжте його кубиками разом з шкіркою. Цибулю дрібно наріжте.
суп-рагу з яловичиною - фото крок 2
Обсмажте м'ясо на вершковому маслі до золотистої скоринки.
суп-рагу з яловичиною - фото крок 3
Коли м'ясо обсмажиться, додайте цибулю і обсмажте, поки цибуля не стане коричневим.
суп-рагу з яловичиною - фото крок 4
Додайте картоплю.
суп-рагу з яловичиною - фото крок 5
Всипте заморожені овочі.
суп-рагу з яловичиною - фото крок 6
Томати почистіть від шкірки, подрібніть і додайте в рагу.
суп-рагу з яловичиною - фото крок 7
Влийте бульйон, приправити сіллю, поперчіть, додайте цукор.
суп-рагу з яловичиною - фото крок 8
Вогонь зробіть невеликим, залиште суп нудитися на 2, 5-3 годину.

Схожі рецепти