Рецепт Рагу з білої квасолі з яловичиною і травами фото

Рагу з білої квасолі з яловичиною і травами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Бобові, Квасоля, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Коли приходять холоду, всім нам хочеться спробувати більш ситних гарячих страв. Рагу на основі квасолі і яловичини, приправлене ароматними травами, буде як не можна до речі на вашому столі.

Таке універсальні блюдо припаде до смаку кожному. Його можна легко доповнити іншими інгредієнтами на ваш смак. Наприклад, в рагу додають свіжу зелень, морква або інші овочі. Замість білої квасолі можна використовувати червону, а замість яловичини - свинину або курятину. Щоб дізнатися, як приготувати рагу з білої квасолі з яловичиною і травами, прочитайте цей рецепт.

  • Квасоля біла - 250 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Лук білий - 2 штуки
  • Яловичина - 500 грам
  • Вино біле - 100 мілілітрів
  • Протерті помідори - 500 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець мелений - 1 Чайна ложка
  • Перець горошком - 5 штук
  • Гілочки розмарину - 2 штуки
  • Гілочки чебрецю - 2 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
рагу з білої квасолі з яловичиною і травами - фото крок 1
Білу квасолю замочити в холодній воді мінімум на вісім годин, а краще - на всю ніч. Потім воду злийте і залийте квасолю свіжою. Додайте перець горошком і гілочки розмарину і чебрецю. Варіть квасолю до готовності.
рагу з білої квасолі з яловичиною і травами - фото крок 2
Очистіть і наріжте цибулю і часник. У глибоку сковороду або сотейник влийте рослинне масло, пассеруйте на ньому овочі. Потім вимийте шматок яловичини, зачистите його і наріжте кубиками. Обсмажуйте м'ясо з овочами десять хвилин.
рагу з білої квасолі з яловичиною і травами - фото крок 3
Наполягати вино, випарюйте його п'ять хвилин. Потім додайте протерті томати, гілочку розмарину, посоліть і поперчіть за смаком, тушкуйте страву на повільному вогні сорок п'ять хвилин.
рагу з білої квасолі з яловичиною і травами - фото крок 4
Злийте воду з квасолі і відправте її до решти інгредієнтів. Все ретельно перемішайте і тушкуйте рагу ще двадцять хвилин до повної готовності.

Схожі рецепти