Паштет з квасолі з прованськими травами
(покроковий рецепт з фото)
Чи дотримуєтеся здорового способу життя? Тоді цей рецепт - то, що вам потрібно! Спробуйте приготувати ароматний паштет з квасолі з прованськими травами. Рецепт не тільки простий але і корисний.
Найчастіше при слові паштет у вас виникає думка про паштет з печінки, який ми всі звикли бачити на полицях магазинів. Але ж паштет може бути не тільки з м'яса або субпродуктів. Спробуйте приготувати незвичайний, а головне - корисний паштет з квасолі з прованськими травами! Рецепт стане в нагоді всім тим, хто стежить за фігурою
- Квасоля - 400 грам (консервована, 1 банку)
- Цибуля зелена - 1/4 пучка
- Лимон - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Петрушка - 1/4 пучка (пара гілочок)
- Прованські трави - 1 Ст. Ложка (сушені)
- Сіль - За смаком
1. Для приготування паштету нам будуть потрібні ось такі продукти.
2. Квасоля промиваємо і викладаємо в чашу блендера. Петрушку, зелена цибуля помиємо, обсушити і додамо до квасолі. Очистимо часник, його теж відправляємо в чашу.
3. З лимона знімаємо цедру і видавлюємо сік. Відправляємо до решти інгредієнтів.
4. Додамо прованські трави, солимо і додаємо оливкова олія.
5. Збиваємо блендером до однорідної консистенції.
6. Викладаємо в скляний посуд і відправляємо в холодильник на 1 час.
7. Через годину паштет готовий, можна намазувати його на тост або використовувати як соус до інших страв. Смачного!