Рецепт Паштет з квасолі з прованськими травами фото

Паштет з квасолі з прованськими травами
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Паштети

Чи дотримуєтеся здорового способу життя? Тоді цей рецепт - то, що вам потрібно! Спробуйте приготувати ароматний паштет з квасолі з прованськими травами. Рецепт не тільки простий але і корисний.

Найчастіше при слові паштет у вас виникає думка про паштет з печінки, який ми всі звикли бачити на полицях магазинів. Але ж паштет може бути не тільки з м'яса або субпродуктів. Спробуйте приготувати незвичайний, а головне - корисний паштет з квасолі з прованськими травами! Рецепт стане в нагоді всім тим, хто стежить за фігурою

  • Квасоля - 400 грам (консервована, 1 банку)
  • Цибуля зелена - 1/4 пучка
  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Петрушка - 1/4 пучка (пара гілочок)
  • Прованські трави - 1 Ст. Ложка (сушені)
  • Сіль - За смаком
паштет з квасолі з прованськими травами - фото крок 1
1. Для приготування паштету нам будуть потрібні ось такі продукти.
паштет з квасолі з прованськими травами - фото крок 2
2. Квасоля промиваємо і викладаємо в чашу блендера. Петрушку, зелена цибуля помиємо, обсушити і додамо до квасолі. Очистимо часник, його теж відправляємо в чашу.
паштет з квасолі з прованськими травами - фото крок 3
3. З лимона знімаємо цедру і видавлюємо сік. Відправляємо до решти інгредієнтів.
паштет з квасолі з прованськими травами - фото крок 4
4. Додамо прованські трави, солимо і додаємо оливкова олія.
паштет з квасолі з прованськими травами - фото крок 5
5. Збиваємо блендером до однорідної консистенції.
паштет з квасолі з прованськими травами - фото крок 6
6. Викладаємо в скляний посуд і відправляємо в холодильник на 1 час.
паштет з квасолі з прованськими травами - фото крок 7
7. Через годину паштет готовий, можна намазувати його на тост або використовувати як соус до інших страв. Смачного!

Схожі рецепти