Рецепт Стейк в маринаді з майонезу «Maxeev »» з в'яленими томатами і прованськими травами» фото

Стейк в маринаді з майонезу «Maxeev »» з в'яленими томатами і прованськими травами»
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо , Майонез
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Приготувати стейки за півгодини до святкового столу в маринаді з майонезу # Махеев' з в'яленими томатами і прованськими травами" простіше простого, бо # Махеев' вже подбав про це.

Опис приготування:

#Чудеса_за_полчаса можливі з майонезом"маху в'ялені томати прованські трави" , з його допомогою можна приготувати відмінне святкове блюдо, буквально за хвилини. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням!

  • Стейки - 250-300 грам (м'ясо може бути будь-яким)
  • Майонез"Махеев'" - 3 Ст. Ложки
  • Сухі прованські трави - 0, 5 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
стейк в маринаді з майонезу
Підготуйте інгредієнти.
стейк в маринаді з майонезу
Візьміть 3 ст.Ложки майонезу"Махеев' в'ялені томати прованські трави" , всипте в нього 0, 5 чайної ложки сухих прованських трав, за бажанням можна додати зубчик часнику.
стейк в маринаді з майонезу
Злегка відбийте стейки.
стейк в маринаді з майонезу
Умочіть стейки з обох сторін в суміш майонезу з прованськими травами.
стейк в маринаді з майонезу
Додайте в борошно пару пучок солі, обваляйте стейки з обох сторін в борошні.
стейк в маринаді з майонезу
Далі умочіть стейки в збите яйце.
стейк в маринаді з майонезу
Знову обваляйте стейки в борошні. Розігрійте сковороду з рослинним маслом.
стейк в маринаді з майонезу
Коли рослинне масло добре прогріється, обсмажте стейки з обох сторін по 5 хвилин.
стейк в маринаді з майонезу
Подавайте стейки з будь-яким гарніром відповідно до ваших уподобань, стейки вийшли дуже ніжними і соковитими завдяки маринаду з майонезу"Махеев' в'ялені томати прованські трави" . Таке блюдо буде доречно і для звичайної вечері і для святкового столу.

Схожі рецепти