Стейк в маринаді з майонезу «Maxeev »» з в'яленими томатами і прованськими травами»
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати стейки за півгодини до святкового столу в маринаді з майонезу # Махеев' з в'яленими томатами і прованськими травами" простіше простого, бо # Махеев' вже подбав про це.
#Чудеса_за_полчаса можливі з майонезом "маху в'ялені томати прованські трави", з його допомогою можна приготувати відмінне святкове блюдо, буквально за хвилини. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням!
- Стейки - 250-300 грам (м'ясо може бути будь-яким)
- Майонез "махеев'" - 3 Ст. Ложки
- Сухі прованські трави - 0, 5 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти.
Візьміть 3 ст.Ложки майонезу "махеев' в'ялені томати прованські трави", всипте в нього 0, 5 чайної ложки сухих прованських трав, за бажанням можна додати зубчик часнику.
Злегка відбийте стейки.
Умочіть стейки з обох сторін в суміш майонезу з прованськими травами.
Додайте в борошно пару пучок солі, обваляйте стейки з обох сторін в борошні.
Далі умочіть стейки в збите яйце.
Знову обваляйте стейки в борошні. Розігрійте сковороду з рослинним маслом.
Коли рослинне масло добре прогріється, обсмажте стейки з обох сторін по 5 хвилин.
Подавайте стейки з будь-яким гарніром відповідно до ваших уподобань, стейки вийшли дуже ніжними і соковитими завдяки маринаду з майонезу "махеев' в'ялені томати прованські трави" . Таке блюдо буде доречно і для звичайної вечері і для святкового столу.