Рецепт Рагу з білої квасолі фото

Рагу з білої квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Помідор, Біла квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Рагу - одне з найпростіших гарячих страв, яке я знаю. Береш овочі, закидаєш їх в сковороду і тушішь. От і все. Але не завжди це виходить смачним. Краще візьміть перевірене поєднання.

Цього разу пропоную вам прочитати про те, як приготувати рагу з білої квасолі з помідорами. Блюдо відноситься до вегетаріанського і пісному раціону. Завдяки бобовим воно ситне, а трави в складі зроблять приголомшливий запах і злегка пряний смак. А якщо ви любитель м'яса, то подавайте рагу як гарнір, наприклад, до курки або стейку.

  • Квасоля біла консервована - 450 грам
  • Помідор черрі - 500 грам
  • Оливкова олія - 60 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Овочевий бульйон - 360 мілілітрів
  • М'ята, листочки - 4 штуки
  • Базилік, листок - 4 штуки
  • Томатна паста - 1, 5 чайних ложки
  • Бальзамічний оцет - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
рагу з білої квасолі - фото крок 1
1. Наріжте цибулю дрібними кубиками. Обсмажте його в розігрітій олії до м'якості, постійно помішуючи.
рагу з білої квасолі - фото крок 2
2. Потім додайте подрібнений часник. Обсмажте овочі ще 2 хвилини, перемішавши.
рагу з білої квасолі - фото крок 3
3. Слідом в сковороду відправте помідори половинками.
рагу з білої квасолі - фото крок 4
4. А через хвилину додайте оцет, бульйон, томатну пасту і квасоля.
рагу з білої квасолі - фото крок 5
5. Трохи тушкуйте блюдо і далі додайте дрібно нашатковану зелень, сіль і перець.
рагу з білої квасолі - фото крок 6
6. Готуйте рагу 3 хвилини, перемішайте і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти