Рагу з яловичиною та овочами
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо з овочами - завжди безпрограшний варіант: соковите і смачне, ідеально для сімейної вечері. Дивимося наш рецепт рагу з яловичиною і овочами і записуємо в свою кулінарну книгу!
Чим мені подобається рагу - з ним можна завжди експериментувати. Можна закинути різні інгредієнти і вийде досить смачно. Для приготування рагу з яловичиною і овочами м'ясо раджу брати не жирне. До речі, можна навіть грибочків додати. Подавати блюдо можна без гарніру - воно і так дуже насичене виходить. Або можна готувати рагу без картоплі, а подати з пюре. Дивимося рецепт.
- Яловичина - 1 кілограм
- Картопля - 5 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Перець - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Капуста білокачанна - За смаком
- Соєвий соус - За смаком
- Спеції, масло рослинне - За смаком
М'ясо промийте, наріжте шматками, замаринуйте в соєвому соусі і спеціях (раджу взяти розмарин).
Всі овочі мийте і поріжте як вам подобається.
Викладайте на деко шарами, не забувайте солити і перчити. Додайте пару шматочків вершкового масла.
Потім м'ясо.
Зверху цибулю - можна кільцями, а можна обсмажити і кубиками.
Викладаємо також баклажани і кабачок.
Капусту нашінкованую.
І знову шматочки масла.
Ставимо в духовку, накривши фольгою. Запікаємо при 180 З години півтори.
Ставимо в духовку, накривши фольгою. Запікаємо при 180 З години півтори.
Потім фольгу зніміть, викладіть помідори. Ще хвилин 10 запікайте.
Наше рагу з яловичиною та овочами готове! Подаємо прямо з печі, можете подати ще вина. Смачного!