Суп-пюре з спаржі
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що приготувати на обід? Хочу запропонувати вам в якості різноманітності зробити дуже насичений, апетитний і ніжний супчик з спаржі. Приголомшливий варіант страви для всієї родини.
Цей рецепт особливо припаде до смаку всім любителям супчиків з вершками. Креязик текстура в поєднанні з шматочками спаржі - це неймовірно смачно. Просто запам'ятовуйте, як приготувати суп-пюре з спаржі, і повторіть його на власній кухні.
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Sparzha - 1 кілограм
- Картопля - 2-3 штук
- Бульйон - 1 літр
- Вершки - 0, 5 склянки
- Сіль, перець - За смаком
1. Насамперед вимийте як слід спаржу і видаліть щільні кінчики.
2. Наріжте невеликими шматочками.
3. У сотейнику або каструлі розтопіть вершкове масло. Очистіть цибулину і подрібніть кубиками. Обсмажте до прозорості і додайте пропущений через прес часник.
4. Викладіть спаржу (залиште самі верхівки в стороні) і нарізану кубиками картоплю.
5. Влийте заздалегідь приготовлений бульйон або чисту воду. Доведіть до кипіння, підсолити за смаком. Варіть на повільному вогні хвилин 15-20.
6. На сковороду трішки олії і викладіть верхівки спаржі. Вони будуть використовуватися при подачі супчика. Обсмажте хвилину, потім влийте пару ложок води або бульйону. Томіть ще 2-3 хвилини, поки рідина не випарується.
7. Готовий суп пюріруйте за допомогою погружного блендера. Знову відправте каструлю на вогонь і влийте вершки. Перевірте на сіль і перець. Прогрійте і можна подавати до столу.
8. У тарілку налийте суп і додайте спаржу. Можна також доповнити його сухариками або тертим сиром, наприклад. Смачного!