Пюре з риби, нуту і спаржі
(покроковий рецепт з фото)
Дитяче харчування може бути різноманітним, навіть для самих маленьких. Досить вибрати відповідні продукти, а потім міксувати їх у вигляді пюре. А якщо сумніваєтеся у виборі, то беріть цей рецепт.
Ознайомтеся з тим, як приготувати пюре з риби, нуту і спаржі. Повноцінне гаряче блюдо з гарніром, тільки в іншій подачі. Воно підійде для дітей від 9 місяців. Не забудьте відвести час для замочування бобових. Також врахуйте, що не можна використовувати сіль, спеції і приправи. Робіть усе чітко за рецептом.
- Скумбрія консервована без кісточок - 100 грам
- Гайка - 100 грам
- Sparzha - 10 штук
- Грецький йогурт - 1 Ст. Ложка
1. Нут заздалегідь замочіть на ніч.
2. Після цього бобові промийте і поставте варитися за інструкцією на упаковці.
3. Спаржу наріжте невеликими шматочками і відправте варитися на пару протягом 5 хвилин.
4. Скумбрію очистіть від кісток.
5. Рибу, спаржу, гайка, йогурт і масло перетворите в пюре за допомогою блендера. Пюре готове, можете пробувати!