Рецепт Пюре з риби, нуту і спаржі фото

Пюре з риби, нуту і спаржі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Бобові , Скумбрія
Дієтичне харчування
Для дітей , Від 3 років
Пюре
Кількість порцій: 6
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Дитяче харчування може бути різноманітним, навіть для самих маленьких. Досить вибрати відповідні продукти, а потім міксувати їх у вигляді пюре. А якщо сумніваєтеся у виборі, то беріть цей рецепт.

Опис приготування:

Ознайомтеся з тим, як приготувати пюре з риби, нуту і спаржі. Повноцінне гаряче блюдо з гарніром, тільки в іншій подачі. Воно підійде для дітей від 9 місяців. Не забудьте відвести час для замочування бобових. Також врахуйте, що не можна використовувати сіль, спеції і приправи. Робіть усе чітко за рецептом.

  • Скумбрія консервована без кісточок - 100 грам
  • Гайка - 100 грам
  • Sparzha - 10 штук
  • Грецький йогурт - 1 Ст. Ложка
пюре з риби, нуту і спаржі - фото крок 1
1. Нут заздалегідь замочіть на ніч.
пюре з риби, нуту і спаржі - фото крок 2
2. Після цього бобові промийте і поставте варитися за інструкцією на упаковці.
пюре з риби, нуту і спаржі - фото крок 3
3. Спаржу наріжте невеликими шматочками і відправте варитися на пару протягом 5 хвилин.
пюре з риби, нуту і спаржі - фото крок 4
4. Скумбрію очистіть від кісток.
пюре з риби, нуту і спаржі - фото крок 5
5. Рибу, спаржу, гайка, йогурт і масло перетворите в пюре за допомогою блендера. Пюре готове, можете пробувати!

Схожі рецепти