Суп-пюре з горошку і нуту
(покроковий рецепт з фото)
Поповнити кулінарну скарбничку з першими стравами рекомендую цих нескладних рецептом. Насичений смак супчика, яскравий колір, чудова консистенція - відмінна ідея обіду для всієї родини. Запам'ятовуйте!
Пропоную Вашій увазі досить просту ідею, як приготувати суп-пюре з горошку і нуту. Крім основних інгредієнтів тут використовується також бекон, який надає супчику особливу пікантність. Основою в даному випадку буде курячий бульйон, але ви можете взяти і овочевий. Однозначно варто спробувати повторити рецепт в домашніх умовах!
- Гайка - 450 грам
- Зелений горошок - 600 грам (заморожений)
- Бекон - 200 грам
- Бульйон - 4 склянки
- Кокосове молоко - 1 Склянка
- Пастернак і петрушка - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком(koriandr, куркума, каррі, імбир, часник, перець)
1. Щоб зварити суп-пюре з горошку і нуту, знадобляться ось такі інгредієнти.
2. У каструлю викладіть горошок.
3. Я гайка.
4. Подрібніть пастернак і зелень.
5. Викладіть їх в каструлю.
6. Влийте бульйон, кокосове молоко, додайте сіль і спеції. Поставте на вогонь.
7. Варіть на середньому вогні хвилин 20-30 (до м'якості бобових).
8. Поки вариться суп, обсмажте до рум'яності нарізаний бекон.
9. Готовий суп подрібніть в блендері.
10. Суп-пюре з горошку і нуту поставте знову на вогонь і прогрійте.
11. Викладіть в суп бекон, акуратно перемішайте - і можна подавати до столу.