Рецепт Суп-пюре з горошку і нуту фото

Суп-пюре з горошку і нуту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Горох
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід
Супи, Супи-пюре

Поповнити кулінарну скарбничку з першими стравами рекомендую цих нескладних рецептом. Насичений смак супчика, яскравий колір, чудова консистенція - відмінна ідея обіду для всієї родини. Запам'ятовуйте!

Пропоную Вашій увазі досить просту ідею, як приготувати суп-пюре з горошку і нуту. Крім основних інгредієнтів тут використовується також бекон, який надає супчику особливу пікантність. Основою в даному випадку буде курячий бульйон, але ви можете взяти і овочевий. Однозначно варто спробувати повторити рецепт в домашніх умовах!

  • Гайка - 450 грам
  • Зелений горошок - 600 грам (заморожений)
  • Бекон - 200 грам
  • Бульйон - 4 склянки
  • Кокосове молоко - 1 Склянка
  • Пастернак і петрушка - За смаком
  • Сіль і спеції - За смаком(koriandr, куркума, каррі, імбир, часник, перець)
суп-пюре з горошку і нуту - фото крок 1
1. Щоб зварити суп-пюре з горошку і нуту, знадобляться ось такі інгредієнти.
суп-пюре з горошку і нуту - фото крок 2
2. У каструлю викладіть горошок.
суп-пюре з горошку і нуту - фото крок 3
3. Я гайка.
суп-пюре з горошку і нуту - фото крок 4
4. Подрібніть пастернак і зелень.
суп-пюре з горошку і нуту - фото крок 5
5. Викладіть їх в каструлю.
суп-пюре з горошку і нуту - фото крок 6
6. Влийте бульйон, кокосове молоко, додайте сіль і спеції. Поставте на вогонь.
суп-пюре з горошку і нуту - фото крок 7
7. Варіть на середньому вогні хвилин 20-30 (до м'якості бобових).
суп-пюре з горошку і нуту - фото крок 8
8. Поки вариться суп, обсмажте до рум'яності нарізаний бекон.
суп-пюре з горошку і нуту - фото крок 9
9. Готовий суп подрібніть в блендері.
суп-пюре з горошку і нуту - фото крок 10
10. Суп-пюре з горошку і нуту поставте знову на вогонь і прогрійте.
суп-пюре з горошку і нуту - фото крок 11
11. Викладіть в суп бекон, акуратно перемішайте - і можна подавати до столу.

Схожі рецепти