Суп з консервованого горошку
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте суп з консервованого горошку і заощаджуйте свій час. Це швидкий і смачний суп, для приготування якого не потрібні ніякі складні інгредієнти.
Як відомо, гороховий суп вариться дуже довго. А приготування супу з консервованого горошку у цій простому рецептом не займе у вас багато часу. А якщо у вас ще і бульйон готовий - так це взагалі відмінно! розповідаю, як приготувати суп з консервованого горошку.
1. Якщо ви з вечора не подбали про бульйоні - ставимо його варити зараз. Заливаємо кісточки з м'ясом водою і ставимо на плиту. Варимо приблизно 1.5 годину.
2. Поки вариться бульйон, займемося підготовкою овочів. Чистим картофель, цибуля, морква і часник.
3. Нарізаємо картоплю кубиками, цибулю дрібно кришимо, моркву натираємо на крупній тертці.
4. Цибулю і моркву злегка обсмажити на олії. Це займе приблизно 5 хвилин. За хвилину до кінця смаження додаємо на сковорідку подрібнений часник.
5. Проціджуємо готовий бульйон. Ми залишаємо кісточки з м'ясом для охолодження.
6. У бульйон відправляємо картоплю і ставимо варитися.
7. Оббирає м'ясо з кісточок і дрібно нарізаємо.
8. До напівготовому картоплі додаємо обсмажені овочі і консервований горошок. Можна разом з соком, в якому він знаходиться в банку. Перчимо і солимо.
9. Зелень миємо й дрібно нарізаємо. Додаємо в тареклі перед подачею.
Смачного!
- Яловичі ребра - 400 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Горошок консервований - 300 грам
- Часник - 2 зубчики
- Зелень кропу, петрушки - 30 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Якщо ви з вечора не подбали про бульйоні - ставимо його варити зараз. Заливаємо кісточки з м'ясом водою і ставимо на плиту. Варимо приблизно 1.5 годину.
2. Поки вариться бульйон, займемося підготовкою овочів. Чистим картофель, цибуля, морква і часник.
3. Нарізаємо картоплю кубиками, цибулю дрібно кришимо, моркву натираємо на крупній тертці.
4. Цибулю і моркву злегка обсмажити на олії. Це займе приблизно 5 хвилин. За хвилину до кінця смаження додаємо на сковорідку подрібнений часник.
5. Проціджуємо готовий бульйон. Ми залишаємо кісточки з м'ясом для охолодження.
6. У бульйон відправляємо картоплю і ставимо варитися.
7. Оббирає м'ясо з кісточок і дрібно нарізаємо.
8. До напівготовому картоплі додаємо обсмажені овочі і консервований горошок. Можна разом з соком, в якому він знаходиться в банку. Перчимо і солимо.
9. Зелень миємо й дрібно нарізаємо. Додаємо в тареклі перед подачею.
Смачного!