Рецепт Суп з консервованого горошку фото

Суп з консервованого горошку
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Яловичина , Горох , Консервований горошок
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Приготуйте суп з консервованого горошку і заощаджуйте свій час. Це швидкий і смачний суп, для приготування якого не потрібні ніякі складні інгредієнти.

Опис приготування:

Як відомо, гороховий суп вариться дуже довго. А приготування супу з консервованого горошку у цій простому рецептом не займе у вас багато часу. А якщо у вас ще і бульйон готовий - так це взагалі відмінно! розповідаю, як приготувати суп з консервованого горошку.

1. Якщо ви з вечора не подбали про бульйоні - ставимо його варити зараз. Заливаємо кісточки з м'ясом водою і ставимо на плиту. Варимо приблизно 1.5 годину.

2. Поки вариться бульйон, займемося підготовкою овочів. Чистим картофель, цибуля, морква і часник.

3. Нарізаємо картоплю кубиками, цибулю дрібно кришимо, моркву натираємо на крупній тертці.

4. Цибулю і моркву злегка обсмажити на олії. Це займе приблизно 5 хвилин. За хвилину до кінця смаження додаємо на сковорідку подрібнений часник.

5. Проціджуємо готовий бульйон. Ми залишаємо кісточки з м'ясом для охолодження.

6. У бульйон відправляємо картоплю і ставимо варитися.

7. Оббирає м'ясо з кісточок і дрібно нарізаємо.

8. До напівготовому картоплі додаємо обсмажені овочі і консервований горошок. Можна разом з соком, в якому він знаходиться в банку. Перчимо і солимо.

9. Зелень миємо й дрібно нарізаємо. Додаємо в тареклі перед подачею.

Смачного!

  • Яловичі ребра - 400 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Горошок консервований - 300 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень кропу, петрушки - 30 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Як відомо, гороховий суп вариться дуже довго. А приготування супу з консервованого горошку у цій простому рецептом не займе у вас багато часу. А якщо у вас ще і бульйон готовий - так це взагалі відмінно! розповідаю, як приготувати суп з консервованого горошку.

1. Якщо ви з вечора не подбали про бульйоні - ставимо його варити зараз. Заливаємо кісточки з м'ясом водою і ставимо на плиту. Варимо приблизно 1.5 годину.

2. Поки вариться бульйон, займемося підготовкою овочів. Чистим картофель, цибуля, морква і часник.

3. Нарізаємо картоплю кубиками, цибулю дрібно кришимо, моркву натираємо на крупній тертці.

4. Цибулю і моркву злегка обсмажити на олії. Це займе приблизно 5 хвилин. За хвилину до кінця смаження додаємо на сковорідку подрібнений часник.

5. Проціджуємо готовий бульйон. Ми залишаємо кісточки з м'ясом для охолодження.

6. У бульйон відправляємо картоплю і ставимо варитися.

7. Оббирає м'ясо з кісточок і дрібно нарізаємо.

8. До напівготовому картоплі додаємо обсмажені овочі і консервований горошок. Можна разом з соком, в якому він знаходиться в банку. Перчимо і солимо.

9. Зелень миємо й дрібно нарізаємо. Додаємо в тареклі перед подачею.

Смачного!

Схожі рецепти