Суп-пюре з овочів
(покроковий рецепт з фото)
Супи-пюре в моєму раціоні стоять окремо від звичайних супчиків. Вони більш густі і насичені. Їх смак оригінальний і разюче відрізняється від інших блюд. Давайте приготуємо суп-пюре з перців і капусти.
Як приготувати суп-пюре з овочів? Та дуже просто. Я люблю суп з печених перців і цвітної капусти. Він дійсно виходить дуже незвичайним. Печені інгредієнти надають трохи підкопченої аромат всьому блюду. Копчена паприка теж робить свою справу. Крім того, такий супчик низькокалорійний і може з успіхом використовуватися в меню бажаючих скинути пару зайвих сантиметрів з талії.
- Перець болгарський - 4 штуки
- Цвітна капуста - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Чебрець рубаний - 1 Ст. Ложка
- Копчена паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
1
Перці поріжте навпіл, почистіть їх від насіння і запікайте в духовці при високій температурі до обвуглювання скоринки. Потім помістіть перці в поліетиленовий пакет на пару хвилин, тоді шкірка легко зніметься.
2
Суцвіття капусти теж запікайте в духовці, при цьому перевертаючи.
3
У великій каструлі розігрійте масло, додайте порубаний лук і часник. Запікайте до появи золотистого кольору.
4
Влийте в каструлю курячий бульйон, чебрець, і копчену паприку.
5
Доведіть до кипіння і додайте в каструлю перці і капусту.
6
Готуйте на повільному вогні 10 хвилин.
7
За допомогою блендера надайте супу пюреобразную консистенцію.
8
Смачного!