Рецепт Суп-пюре з овочів фото

Суп-пюре з овочів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Болгарський перець, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Супи, Супи-пюре

Супи-пюре в моєму раціоні стоять окремо від звичайних супчиків. Вони більш густі і насичені. Їх смак оригінальний і разюче відрізняється від інших блюд. Давайте приготуємо суп-пюре з перців і капусти.

Як приготувати суп-пюре з овочів? Та дуже просто. Я люблю суп з печених перців і цвітної капусти. Він дійсно виходить дуже незвичайним. Печені інгредієнти надають трохи підкопченої аромат всьому блюду. Копчена паприка теж робить свою справу. Крім того, такий супчик низькокалорійний і може з успіхом використовуватися в меню бажаючих скинути пару зайвих сантиметрів з талії.

  • Перець болгарський - 4 штуки
  • Цвітна капуста - 1 штука
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Чебрець рубаний - 1 Ст. Ложка
  • Копчена паприка - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
1
Перці поріжте навпіл, почистіть їх від насіння і запікайте в духовці при високій температурі до обвуглювання скоринки. Потім помістіть перці в поліетиленовий пакет на пару хвилин, тоді шкірка легко зніметься.
2
Суцвіття капусти теж запікайте в духовці, при цьому перевертаючи.
3
У великій каструлі розігрійте масло, додайте порубаний лук і часник. Запікайте до появи золотистого кольору.
4
Влийте в каструлю курячий бульйон, чебрець, і копчену паприку.
5
Доведіть до кипіння і додайте в каструлю перці і капусту.
6
Готуйте на повільному вогні 10 хвилин.
7
За допомогою блендера надайте супу пюреобразную консистенцію.
8
Смачного!

Схожі рецепти