Овочевий суп із заморожених овочів
(покроковий рецепт з фото)
Це один з найпростіших і легких рецептів приготування перших страв, що відомі мені. Розповім, як приготувати овочевий суп із заморожених овочів, який можна зробити і зі свіжими.
Заморожені овочі можна використовувати покупні, але багато господинь роблять заготовки з різноманітних овочів на зиму самостійно. Краще використовувати асорті з овочів, так смак готового блюда буде набагато більш насиченим і смачніше. Суп подають гарячим, зі свіжою зеленню, сухариками, зі сметаною.
- Селера - 1 штука (стебло)
- Заморожені овочі (асорті) - 300 грам (брокколі, гарбуз, морква, кольорова капуста)
- Бульйон - 4 склянки
- Вода - 4 склянки
- Сіль, перець - За смаком
1
У каструлю налийте воду і бульйон (можна використовувати м'ясний або овочевий бульйон, якщо такого немає, то замініть його водою).
2
Надішліть каструлю на вогонь і доведіть воду до кипіння. Відразу після відправте в каструлю пакет заморожених овочів.
3
Варіть до м'якості овочів (в залежності від використовуваних овочів. Я варю близько 1 годину).
4
Вимийте і наріжте дрібно селера, відправте його в каструлю за 15 хвилин до готовності супу.
5
За смаком посоліть і поперчіть суп, накрийте кришкою і зніміть з вогню. Подавайте блюдо гарячим, смачного!