Суп із заморожених підберезників
(покроковий рецепт з фото)
Хто ж не любить ароматні грибні супчики? Я пропоную рецепт грибного супу з заморожених підберезників, які вважаються одними з найсмачніших грибів, подарованих нам природою. Дуже смачно!
Особлива цінність підберезників полягає в тому, що в них міститься добре збалансований білок і достатній запас деяких вітамінів. Крім цього, підберезник - відмінний антиоксидант: він вбирає, а потім виводить з організму різні токсини. Цей гриб має й інші корисні властивості, про які Ви можете прочитати самостійно.
Зацікавилися? тоді розповідаю, як приготувати суп із заморожених підберезників!
- Підберезники - 500 грам
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - . За смаком
- Перець - . За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Зелень - . За смаком
- Крем - . За смаком (по бажанню)
1. Картоплю нарізаємо маленькими шматочками.
2. Моркву натираємо на буряковій тертці або подрібнюємо в блендері.
3. Потім дрібно нарізаємо цибулю.
4. Подрібнюємо зелень.
5. Підберезники, прямо замороженими, кидаємо в киплячу підсолену воду і варимо 20 хвилин, періодично знімаючи пінку.
6. Додаємо в каструлю картоплю, варимо приблизно 10 хвилин.
7. Потім додаємо цибулю, морква, лавровий лист, солимо. Варимо до готовності картоплі.
8. Часник видавлюємо «чеснокодавку» або дрібно нарізаємо.
9. Коли картопля буде майже готовий, всипаємо в суп зелень і додаємо часник.
10. Грибний супчик готовий! Подаємо до столу зі сметаною. Смачного!