Рецепт Суп із заморожених підберезників фото

Суп із заморожених підберезників
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Підберезники
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід
Супи

Хто ж не любить ароматні грибні супчики? Я пропоную рецепт грибного супу з заморожених підберезників, які вважаються одними з найсмачніших грибів, подарованих нам природою. Дуже смачно!

Особлива цінність підберезників полягає в тому, що в них міститься добре збалансований білок і достатній запас деяких вітамінів. Крім цього, підберезник - відмінний антиоксидант: він вбирає, а потім виводить з організму різні токсини. Цей гриб має й інші корисні властивості, про які Ви можете прочитати самостійно.

Зацікавилися? тоді розповідаю, як приготувати суп із заморожених підберезників!

  • Підберезники - 500 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - . За смаком
  • Перець - . За смаком
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Зелень - . За смаком
  • Крем - . За смаком (по бажанню)
суп із заморожених підберезників - фото крок 1
1. Картоплю нарізаємо маленькими шматочками.
суп із заморожених підберезників - фото крок 2
2. Моркву натираємо на буряковій тертці або подрібнюємо в блендері.
суп із заморожених підберезників - фото крок 3
3. Потім дрібно нарізаємо цибулю.
суп із заморожених підберезників - фото крок 4
4. Подрібнюємо зелень.
суп із заморожених підберезників - фото крок 5
5. Підберезники, прямо замороженими, кидаємо в киплячу підсолену воду і варимо 20 хвилин, періодично знімаючи пінку.
суп із заморожених підберезників - фото крок 6
6. Додаємо в каструлю картоплю, варимо приблизно 10 хвилин.
суп із заморожених підберезників - фото крок 7
7. Потім додаємо цибулю, морква, лавровий лист, солимо. Варимо до готовності картоплі.
суп із заморожених підберезників - фото крок 8
8. Часник видавлюємо «чеснокодавку» або дрібно нарізаємо.
суп із заморожених підберезників - фото крок 9
9. Коли картопля буде майже готовий, всипаємо в суп зелень і додаємо часник.
суп із заморожених підберезників - фото крок 10
10. Грибний супчик готовий! Подаємо до столу зі сметаною. Смачного!

Схожі рецепти