Суп зі свіжих підберезників
(покроковий рецепт з фото)
Суп без зайвих інгредієнтів і добавок. Підберезники відмінно підходять для такого супу, хоча можна взяти і інші гриби з тих, що є під рукою.
Простий і смачний суп з підберезників. Спочатку замочіть гриби на 1, 5 години в підсоленій воді, потім промийте та відваріть їх протягом півгодини. Потім додайте в суп обсмажені цибулю з морквою, а також сіль і перець за смаком. Через 5-7 хвилин додайте зелень, доведіть до кипіння і відставте з вогню. Смачного!
- Підберезники - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Пучок зелені - 1 штука
- Сіль, перець, запашний перець - За смаком
Промийте і замочіть на 1, 5 години гриби в холодній підсоленій воді. Потім промийте, поріжте і киньте в каструлю. Варіть півгодини після закипання.
Тим часом злегка обсмажте цибулю з морквою.
Додайте їх в суп до грибам, посоліть і поперчіть за смаком, проваріть разом 5-10 хвилин.
За хвилину до готовності додайте зелень, доведіть до кипіння і відставте з вогню.