Рецепт Суп зі свіжих підберезників фото

Суп зі свіжих підберезників
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Кубанська кухня
Гриби , Підберезники
Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Суп без зайвих інгредієнтів і добавок. Підберезники відмінно підходять для такого супу, хоча можна взяти і інші гриби з тих, що є під рукою.

Опис приготування:

Простий і смачний суп з підберезників. Спочатку замочіть гриби на 1, 5 години в підсоленій воді, потім промийте та відваріть їх протягом півгодини. Потім додайте в суп обсмажені цибулю з морквою, а також сіль і перець за смаком. Через 5-7 хвилин додайте зелень, доведіть до кипіння і відставте з вогню. Смачного!

  • Підберезники - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Пучок зелені - 1 штука
  • Сіль, перець, запашний перець - За смаком
суп зі свіжих підберезників - фото крок 1
Промийте і замочіть на 1, 5 години гриби в холодній підсоленій воді. Потім промийте, поріжте і киньте в каструлю. Варіть півгодини після закипання.
суп зі свіжих підберезників - фото крок 2
Тим часом злегка обсмажте цибулю з морквою.
суп зі свіжих підберезників - фото крок 3
Додайте їх в суп до грибам, посоліть і поперчіть за смаком, проваріть разом 5-10 хвилин.
суп зі свіжих підберезників - фото крок 4
За хвилину до готовності додайте зелень, доведіть до кипіння і відставте з вогню.

Схожі рецепти