Рецепт Грибний суп з підберезників фото

Грибний суп з підберезників
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Картопля , Гриби , Морква , Цибуля , Підберезники
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Грибний суп - це не тільки альтернатива м'ясних бульйонів, але і порятунок для вегетаріанців. В такому блюді є рослинний білок і корисні речовини. А з хорошим рецептом ви отримаєте приголомшливий смак.

Опис приготування:

Цей оригінальний варіант не схожий на інші, так як в основа вариться відразу зі сметаною. Як доповнення необхідно зробити галушки з сиру та картоплі. Зацікавилися? Тоді читайте про те, як приготувати грибний суп з підберезників. Вас чекає насичений смак, неймовірний аромат і м'яка текстура.

  • Крем - 250 грам
  • Сир - 200 грам
  • Підберезники - 100 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 6 штук
  • Яйце - 1-2 штук
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка(2 ст. Ложки для заправки, інша мука для галушок)
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Запашний перець горошком - 5-7 штук
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Топлене масло - 2 Ст. Ложки
грибний суп з підберезників - фото крок 1
Гриби переберіть, промийте і наріжте. Замочіть їх у підсоленій воді на 30 хвилин. Потім промийте їх і поставте варитися в воді. Знімайте піну.
грибний суп з підберезників - фото крок 2
У цей час цибулю наріжте кубиками. Обсмажте його на ложці олії до м'якості.
грибний суп з підберезників - фото крок 3
Потім до цибулі натріть очищену моркву на дрібній тертці.
грибний суп з підберезників - фото крок 4
Через 7 хвилин в сковороду додайте гриби. Бульйон з-під перспективою штаму.
грибний суп з підберезників - фото крок 5
Після кількох хвилин обсмажування бульйон поставте на вогонь. Інгредієнти зі сковороди додайте у воду. Варіть суп 5 хвилин.
грибний суп з підберезників - фото крок 6
Також додайте в бульйон сіль, лавровий лист, запашний і чорний перець.
грибний суп з підберезників - фото крок 7
Зробіть заправку. Ретельно перемішайте борошно зі сметаною.
грибний суп з підберезників - фото крок 8
Заправку трохи розбавте бульйоном, а потім масу влийте в суп. Доведіть його до кипіння і відразу вимкніть.
грибний суп з підберезників - фото крок 9
Приготовьте галушки. Промитий картоплю відваріть до готовності в мундирі.
грибний суп з підберезників - фото крок 10
Потім картопля остудіть і почистіть.
грибний суп з підберезників - фото крок 11
Далі натріть картоплю на дрібній тертці. Додайте до неї яйця.
грибний суп з підберезників - фото крок 12
Також додайте борошно, сіль і сир. Все ретельно перемішайте.
грибний суп з підберезників - фото крок 13
Замішайте тісто. Зробіть з нього ковбаску.
грибний суп з підберезників - фото крок 14
Тісто наріжте шматочками. Відваріть галушки в підсоленій воді 3 хвилини після того, як вони спливуть.
грибний суп з підберезників - фото крок 15
Грибний суп доповніть галушками і зеленню за бажанням. Смачного!

Схожі рецепти