Рецепт Суп з грибів підберезників фото

Суп з грибів підберезників
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Гриби , Підберезники
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

У продажу рідко зустрінеш підберезники, довелося вибрати день і вибратися в ліс. І після недовгих пошуків у мене в кошику вже було досить моїх улюблених грибочків. Буду готувати з них суп.

Опис приготування:

Суп готується дуже просто. Всі інгредієнти миємо й нарізаємо кубиками, а потім відварюємо. Спочатку треба зварити гриби, т.К. Вони варяться довше за все. Готовий суп з підберезників заправте на свій смак сметаною або майонезом. Смачного!

  • Підберезники - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець, зелень, крем - За смаком
суп з грибів підберезників - фото крок 1
Картопля поріжте на шматки, зелень дрібно порубати.
суп з грибів підберезників - фото крок 2
Цибуля поріжте маленькими кубиками, а морквину потріть на тертці.
суп з грибів підберезників - фото крок 3
Гриби підберезники добре промийте, поріжте і варіть в солоній воді 40 хвилин.
суп з грибів підберезників - фото крок 4
Потім додайте картоплю, а через 10 хвилин морква, цибуля і лавровий лист. Варіть ще 10-15 хвилин. За хвилину до готовності киньте в суп зелень і видавлений через прес часник.

Схожі рецепти