Суп з грибів підберезників
(покроковий рецепт з фото)
У продажу рідко зустрінеш підберезники, довелося вибрати день і вибратися в ліс. І після недовгих пошуків у мене в кошику вже було досить моїх улюблених грибочків. Буду готувати з них суп.
Суп готується дуже просто. Всі інгредієнти миємо й нарізаємо кубиками, а потім відварюємо. Спочатку треба зварити гриби, т.К. Вони варяться довше за все. Готовий суп з підберезників заправте на свій смак сметаною або майонезом. Смачного!
- Підберезники - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець, зелень, крем - За смаком
Картопля поріжте на шматки, зелень дрібно порубати.
Цибуля поріжте маленькими кубиками, а морквину потріть на тертці.
Гриби підберезники добре промийте, поріжте і варіть в солоній воді 40 хвилин.
Потім додайте картоплю, а через 10 хвилин морква, цибуля і лавровий лист. Варіть ще 10-15 хвилин. За хвилину до готовності киньте в суп зелень і видавлений через прес часник.