Суп з лисичок заморожених
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати суп з лисичок заморожених в домашніх умовах ви зможете за пару годин. Щоб прискорити процес, замочіть їх на ніч або попередньо відваріть в підсоленій воді.
У нашій родині дуже люблять суп з лисичок заморожених в домашніх умовах саме за цим рецептом. Приготувати його нескладно. На весь процес у мене зазвичай йде близько 2 годин.
- Лісіцкі - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - 20 грам
- Зелень - 20 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Для цього супу можна використовувати як заморожені, так і свіжі гриби. Я особисто люблю свіжі, але в зиязикай час так хочеться першого страви з лісових грибів. Виберіть лисиця і otvarivaem го про годинник.
2. Поки варяться гриби смажимо цибулю і моркву на рослинному маслі до готовності. Не забуваємо постійно помішувати.
3. Відварені гриби проціджуємо і промиваємо. Ми залишаємо на деякий час в тарілці.
3. Поки остигають гриби, нарізаємо картоплю і відправляємо його варитися. Після закипання додаємо гриби і пережарені овочі.
4. В кінці додаємо вершкове масло або сметану і притрушуємо зеленню наш суп. Смачного!