Суп із заморожених овочів
(покроковий рецепт з фото)
Якщо взимку хочеться на обід зварити смачний і насичений супчик, зверніть увагу на цей цікавий і абсолютно нескладний рецепт. Я покажу, як приготувати суп із заморожених овочів. Запам'ятовуйте!
Звичайно, можна зробити його виключно овочевим, проте на м'ясному бульйоні, на мій погляд, все-таки смачніше Крім замороженої суміші я рекомендую додати обсмажений цибулька з морквою, картопля і трохи локшини, однак це зовсім необов'язково. Таке блюдо стане прекрасною ідеєю для всієї родини.
- М'ясо - 200 грам (ребра, м'якоть, курка)
- Картопля - 3-4 штук
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Заморожена овочева суміш - 200 грам
- Сіль і спеції - За смаком
- Локшина для супу - За смаком (по бажанню)
1. М'ясо вимийте, наріжте невеликими шматочками, залийте водою і поставте на вогонь. Варіть бульйон на середньому вогні, знімаючи піну, близько півгодини. Після трохи підсолити.
2. Картопля очистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. Коли м'ясо готове, відправте в каструлю картоплю. Після повторного закипання знову посоліть і варіть на середньому вогні хвилин 10.
4. Тим часом обсмажте на сковороді з невеликою кількістю масла нарізану цибулю і моркву.
5. Підготуйте заморожену суміш.
6. Викладіть все овочі в каструлю. Додайте спеції за смаком. Варіть супчик ще хвилин 5.
7. В кінці можна додати також жменю локшини і проварити буквально кілька хвилин.
У готовий суп можна додати зелень за смаком. Смачного!
У готовий суп можна додати зелень за смаком. Смачного!