Рецепт Суп із заморожених овочів фото

Суп із заморожених овочів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо взимку хочеться на обід зварити смачний і насичений супчик, зверніть увагу на цей цікавий і абсолютно нескладний рецепт. Я покажу, як приготувати суп із заморожених овочів. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Звичайно, можна зробити його виключно овочевим, проте на м'ясному бульйоні, на мій погляд, все-таки смачніше Крім замороженої суміші я рекомендую додати обсмажений цибулька з морквою, картопля і трохи локшини, однак це зовсім необов'язково. Таке блюдо стане прекрасною ідеєю для всієї родини.

  • М'ясо - 200 грам (ребра, м'якоть, курка)
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Заморожена овочева суміш - 200 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Локшина для супу - За смаком (по бажанню)
суп із заморожених овочів - фото крок 1
1. М'ясо вимийте, наріжте невеликими шматочками, залийте водою і поставте на вогонь. Варіть бульйон на середньому вогні, знімаючи піну, близько півгодини. Після трохи підсолити.
суп із заморожених овочів - фото крок 2
2. Картопля очистіть і наріжте невеликими кубиками.
суп із заморожених овочів - фото крок 3
3. Коли м'ясо готове, відправте в каструлю картоплю. Після повторного закипання знову посоліть і варіть на середньому вогні хвилин 10.
суп із заморожених овочів - фото крок 4
4. Тим часом обсмажте на сковороді з невеликою кількістю масла нарізану цибулю і моркву.
суп із заморожених овочів - фото крок 5
5. Підготуйте заморожену суміш.
суп із заморожених овочів - фото крок 6
6. Викладіть все овочі в каструлю. Додайте спеції за смаком. Варіть супчик ще хвилин 5.
суп із заморожених овочів - фото крок 7
7. В кінці можна додати також жменю локшини і проварити буквально кілька хвилин.
У готовий суп можна додати зелень за смаком. Смачного!

Схожі рецепти