Мінестроне (суп з овочів)
(покроковий рецепт з фото)
Хочете зробити овочевий італійський суп? Тоді для вас рецепт найпопулярнішого з усіх, як приготувати «Минестроне» (суп з овочів). Його можна зробити з додаванням макаронів і рису або без них.
Цей суп є таким же символом італійської кухні, як паста або піца. Робиться він з великого розмаїття овочів. І чим різноманітніше, тим краще. Є багато варіацій на цей суп, з додаванням овочів, які не характерні для італійської кухні. Суп легкий і смачний, проте його смак може бути специфічним для деяких.
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 4 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Помідори - 500 грам
- Часник - 4 зубчики
- Курячий бульйон - 8 склянок
- Сушений орегано - 1 Чайна ложка
- Сушений чебрець - 1 Чайна ложка
- Кабачки - 1 штука
- Капуста - За смаком(4 список)
- Макарони - 1-1, 5 склянки
- Пармезан тертий - 1/4 склянки
- Сіль, перець - За смаком
- Базилік свіжий - 1 пучок
1. Очистіть моркву і цибулю, наріжте овочі дрібними кубиками.
2. У каструлі розігрійте оливкову олію, викладіть овочі, сіль і poperčite, обсмажуйте їх близько 10 хвилин.
3. Наріжте дрібно помідори і викладіть їх в каструлю, додайте подрібнений часник, орегано і чебрець.
4. Влийте бульйон і доведіть все до кипіння.
5. Нашинкуйтекапусту і натріть на крупній тертці кабачок.
6. Додайте капусту і кабачок в каструлю, перемішайте і варіть близько 5 хвилин.
7. Додайте сухі макарони, варіть ще хвилин 10.
8. Додайте в суп тертий сир і подрібнений базилік, за смаком додайте спеції і сіль.
9. Суп подавайте відразу ж після приготування.