Рецепт Суп Мінестроне класичний фото

Суп Мінестроне класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Картопля, Морква, Кабачок, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Супи, Мінестроне

До італійського супу Мінестроне можна нічого не подавати. Для приготування супу досить попрацювати і нарізати дрібно овочі. Суп вийде смачним і оригінальним. Це завжди є і легко. Пробуйте!

Минестроне можна порівняти зі звичним овочевим супом часів СРСР. Це просто овочевий суп, приготований на овочевому бульйоні, але не все так просто. Це дуже гарний, смачний суп, дуже яскравий, ароматний. А пармезан додасть йому завершальну приємну нотку, яка збалансує блюдо.

  • Морква - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Овочевий бульйон або вода - 2 L
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Макарони - 50 грам
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Пармезан - 100 грам
суп Мінестроне класичний - фото крок 1
Для приготування супу Мінестроне нам необхідно нарізати дрібними кубиками морква.
суп Мінестроне класичний - фото крок 2
Молодий кабачок теж наріжте дрібно. У мене дійсно дуже молодий плід. Шкіра тонша. Якщо у вас інший кабачок, з більш жорсткою шкіркою, то її краще зняти.
суп Мінестроне класичний - фото крок 3
Картопля очистіть і наріжте кубиком.
суп Мінестроне класичний - фото крок 4
На рослинному маслі, прямо в казанку, обсмажте дрібно нарізану цибулю.
суп Мінестроне класичний - фото крок 5
Коли цибуля обсмажиться, додайте нарізану дрібно морква.
суп Мінестроне класичний - фото крок 6
Коли морква трохи обжарится, додайте кабачок і нарізані кубиком помідори, картопля.
суп Мінестроне класичний - фото крок 7
Гасіть овочі 3-7 хвилин. Потім залийте водою. Поставте варитися. Варити суп будемо до готовності всіх складових.
суп Мінестроне класичний - фото крок 8
В кінці варіння додайте в суп макарони. Найкраще вибирати якісь макарони типу черепашок або спіральок. Щось об'ємне і фігурне.
суп Мінестроне класичний - фото крок 9
Sup сіль, поперчіть. Додайте італійських трав і спецій. Вимкніть. Розлийте суп по мисках. В каждую миску добавьте жменьку натертого пармезана.

Схожі рецепти