Суп Мінестроне класичний
(покроковий рецепт з фото)
До італійського супу Мінестроне можна нічого не подавати. Для приготування супу досить попрацювати і нарізати дрібно овочі. Суп вийде смачним і оригінальним. Це завжди є і легко. Пробуйте!
Минестроне можна порівняти зі звичним овочевим супом часів СРСР. Це просто овочевий суп, приготований на овочевому бульйоні, але не все так просто. Це дуже гарний, смачний суп, дуже яскравий, ароматний. А пармезан додасть йому завершальну приємну нотку, яка збалансує блюдо.
- Морква - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Овочевий бульйон або вода - 2 L
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Макарони - 50 грам
- Сіль, спеції - За смаком
- Пармезан - 100 грам
Для приготування супу Мінестроне нам необхідно нарізати дрібними кубиками морква.
Молодий кабачок теж наріжте дрібно. У мене дійсно дуже молодий плід. Шкіра тонша. Якщо у вас інший кабачок, з більш жорсткою шкіркою, то її краще зняти.
Картопля очистіть і наріжте кубиком.
На рослинному маслі, прямо в казанку, обсмажте дрібно нарізану цибулю.
Коли цибуля обсмажиться, додайте нарізану дрібно морква.
Коли морква трохи обжарится, додайте кабачок і нарізані кубиком помідори, картопля.
Гасіть овочі 3-7 хвилин. Потім залийте водою. Поставте варитися. Варити суп будемо до готовності всіх складових.
В кінці варіння додайте в суп макарони. Найкраще вибирати якісь макарони типу черепашок або спіральок. Щось об'ємне і фігурне.
Sup сіль, поперчіть. Додайте італійських трав і спецій. Вимкніть. Розлийте суп по мисках. В каждую миску добавьте жменьку натертого пармезана.