Овочевий суп «Мінестроне»
(покроковий рецепт з фото)
Овочевий суп "минестроне" - це класика в Італії. Для, тих хто там був, не спробувати цей суп - це злочин! У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати овочевий суп "минестроне" у себе вдома.
Необов'язково бути в Італії, щоб поїсти такої відмінний суп. За допомогою мого рецепту ви легко його приготуєте. Цей суп нагадує овочеве рагу, до речі, буде доречним додати сюди різані печериці, але це за бажанням.
Смачного!
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Картопля - 1 кілограм
- Курячий бульйон - 4 склянки
- Томатний сік - 800 грам
- Цукіні - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Стебло селери - 2 штуки
- Консервована квасоля - 400 грам
- Італійська приправа - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Мелений чорний перець - 1/4 чайних ложки
- Макарони - 2 склянки
- Помідори - 800 грам
1
Додайте оливкову олію в каструлю і поставте на середній вогонь. Додайте порізану цибулю і порубаний часник, смажте до м'якого стану.
2
У каструлі треба змішати порізані помідори з томатним соком, бульйоном, подрібнений шпинат, порізаний цукіні, натертую морковь, порізаний селера, квасоля, приправу, сіль і перець. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою. Суп варіть близько 45 хв.
3
Додайте в киплячий суп макарони і варіть на середньому вогні, поки макарони не звариш.