Італійський суп «Мінестроне»
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування італійського супу "минестроне"! Я вам із задоволенням розповім, як приготувати цю страву в домашніх умовах. Думаєте, це складно? Зовсім ні, розповідаю з радістю!
Пам'ятаю, що в дитинстві я завжди дивувалася тому, як це моя бабуся вміє робити такі наваристі супи і бульйони навіть без м'яса. Виявляється, весь секрет багатьох пісних і дієтичних супів - як раз в додаванні бобових! Так і тут - квасоля надає всьому блюдо ситність і густоту. Спробуйте, а я розповім, як приготувати італійський суп "минестроне" .
- Квасоля біла консервована - 1 штука(1 банку)
- Бульйон - 1.5 L
- Цибуля - 1 штука
- Селера - 1 штука (стебло)
- Кабачок - 1 штука
- Черрі - 6 штук
- Лимон - 1 штука
- Пекінська капуста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. На рослинному маслі обсмажити цибулю і часник, а також селера.
2. Далі додамо кабачок і продовжимо обсмажувати.
3. Потім - помідори. Зменшуємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою.
4. Коли помідори пустять сік, додаємо сік лимона, квасоля. Заливаємо бульйоном і доводимо до кипіння.
5. У самому кінці - спеції і дрібно шинкованную капусту. Доводимо ще раз до кипіння, і залишаємо під кришкою без вогню ще 15-20 хвилин.
6. Готово! Смачного!