Рецепт Італійський суп «Мінестроне» фото

Італійський суп «Мінестроне»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Капуста , Бобові , Квасоля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Супи , Мінестроне
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами рецепт приготування італійського супу"Минестроне" ! Я вам із задоволенням розповім, як приготувати цю страву в домашніх умовах. Думаєте, це складно? Зовсім ні, розповідаю з радістю!

Опис приготування:

Пам'ятаю, що в дитинстві я завжди дивувалася тому, як це моя бабуся вміє робити такі наваристі супи і бульйони навіть без м'яса. Виявляється, весь секрет багатьох пісних і дієтичних супів - як раз в додаванні бобових! Так і тут - квасоля надає всьому блюдо ситність і густоту. Спробуйте, а я розповім, як приготувати італійський суп"Минестроне" .

  • Квасоля біла консервована - 1 штука(1 банку)
  • Бульйон - 1.5 L
  • Цибуля - 1 штука
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Кабачок - 1 штука
  • Черрі - 6 штук
  • Лимон - 1 штука
  • Пекінська капуста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
італійський суп
1. На рослинному маслі обсмажити цибулю і часник, а також селера.
італійський суп
2. Далі додамо кабачок і продовжимо обсмажувати.
італійський суп
3. Потім - помідори. Зменшуємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою.
італійський суп
4. Коли помідори пустять сік, додаємо сік лимона, квасоля. Заливаємо бульйоном і доводимо до кипіння.
італійський суп
5. У самому кінці - спеції і дрібно шинкованную капусту. Доводимо ще раз до кипіння, і залишаємо під кришкою без вогню ще 15-20 хвилин.
італійський суп
6. Готово! Смачного!

Схожі рецепти