Мінестроне. італійський суп
(покроковий рецепт з фото)
Минестроне - найпопулярніший суп, народжений в Італії. Він настільки асоціюється з першими стравами, що за межами країни, кажучи «італійський суп», безсумнівно, мають на увазі минестроне.
Чудовий італійський овочевий суп мінестроне стане чудовою прикрасою вашого столу. У минестроне немає класичного рецепту - в цей суп, в залежності від сезону, кладуть найрізноманітніші овочі. Це може бути і фенхель, і цукіні, і гарбуз, і квасоля і т.Д. Використовуйте ті овочі, які ви зможете купити на ринку. Але до будь-якого минестроне обов'язково слід подавати соус песто, який можете приготувати або купити в супермаркеті.
- Куряча гомілка - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Селера - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Помідор - 400 грам
- Спаггеті - 50 грам
- Капуста - 1/2 штуки
- Цибуля-пориста - 1 штука
- Чебрець - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
1. У велику каструлю помістіть м'ясо і налийте води. Варіть бульйон до готовності м'яса. Потім додайте в каструлю крупно нарізані овочі: цибуля-пористий, 2 морква, 2 селери, цибулину, чебрець. Приправте бульйон сіллю і перцем за смаком.
2. Зніміть плівку, що утворилася з бульйону і продовжуйте варити його ще протягом 20 хвилин.
3. Процідіть бульйон від м'яса і овочів.
4. На наступному етапі приготування вам знадобиться цибуля, селера, морква, часник. Наріжте їх на середні кубики і помістіть в каструлю з бульйоном готуватися 10-15 хвилин.
5. Приправте бульйон бальзамічним оцтом, томатною пастою, чебрецем, додайте помідори у власному соку. Доведіть до кипіння, потім всипте спагетті і варіть їх протягом 5 хвилин.
6. В кінці приготування додайте нашатковану капусту, прокип'ятіть суп і подавайте до столу.