Рецепт Суп «баклажан» фото

Суп «баклажан»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи

Якщо ви ніколи не чули про це знамените блюдо, то дуже рекомендую звернути увагу на даний рецепт. Варіацій такого супу існує чимало, одна з них якраз перед вами. Запам'ятовуйте!

Особливість цього супу в тому, що він вариться дуже довго, а подається вранці. Що, це блюдо чудове ліки після свят Що стосується основи, то тут багато розходяться в думках: хтось додає обов'язково ще шлунок, хтось ні і т.Д. Також хочу запропонувати вам ідею, як приготувати суп "хаш" трохи швидше звичайного.

  • Яловичі ноги - 2 штуки
  • Яловичі хвости - 2 штуки
яскраво-червоний
2. Це ж стосується і хвостів.
яскраво-червоний
4. Після розріжте ноги і викладіть в каструлю разом з хвостами. Залийте чистою водою і поставте на вогонь.

Схожі рецепти