Рецепт Суп «баклажан» фото

Суп «баклажан»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Якщо ви ніколи не чули про це знамените блюдо, то дуже рекомендую звернути увагу на даний рецепт. Варіацій такого супу існує чимало, одна з них якраз перед вами. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Особливість цього супу в тому, що він вариться дуже довго, а подається вранці. Що, це блюдо чудове ліки після свят Що стосується основи, то тут багато розходяться в думках: хтось додає обов'язково ще шлунок, хтось ні і т.Д. Також хочу запропонувати вам ідею, як приготувати суп"Хаш" трохи швидше звичайного.

  • Яловичі ноги - 2 штуки
  • Яловичі хвости - 2 штуки
яскраво-червоний & Quot; хеш
1. Ноги вимийте і замочіть в холодній воді годин на 15-20. Дуже важливо частіше міняти воду.
яскраво-червоний & Quot; хеш
2. Це ж стосується і хвостів.
яскраво-червоний & Quot; хеш
3. Після відваріть ноги хвилин 40 на середньому вогні, хвости - хвилин 20. Воду злийте, їх залийте холодною чистою.
яскраво-червоний & Quot; хеш
4. Після розріжте ноги і викладіть в каструлю разом з хвостами. Залийте чистою водою і поставте на вогонь.
яскраво-червоний & Quot; хеш
5. Вариться хаш на дуже повільному вогні, він не повинен кипіти! Зручно відправити спершу на пару годин в скороварку, а після вже перемістити на плиту. Додайте цибулину і сіль за смаком.
яскраво-червоний & Quot; хеш
6. За ніч хаш стане прозорим і нереально смачним. М'ясо подавайте на окремій тарілці.
Смачного!

Схожі рецепти