Суп «баклажан»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ніколи не чули про це знамените блюдо, то дуже рекомендую звернути увагу на даний рецепт. Варіацій такого супу існує чимало, одна з них якраз перед вами. Запам'ятовуйте!
Особливість цього супу в тому, що він вариться дуже довго, а подається вранці. Що, це блюдо чудове ліки після свят Що стосується основи, то тут багато розходяться в думках: хтось додає обов'язково ще шлунок, хтось ні і т.Д. Також хочу запропонувати вам ідею, як приготувати суп "хаш" трохи швидше звичайного.
- Яловичі ноги - 2 штуки
- Яловичі хвости - 2 штуки

2. Це ж стосується і хвостів.

4. Після розріжте ноги і викладіть в каструлю разом з хвостами. Залийте чистою водою і поставте на вогонь.