Студентський пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю до вас з рецептом пирога з минулого. Пиріг простий, доступний і смачний по-домашньому! З чашкою чаю на кухні в колі друзів він розійдеться в одну мить!
Приготувати студентський пиріг зможе будь-який, навіть початківець кулінар. Інгредієнти все прості і доступні. Випічка виходить не тільки смачною, але і досить живильним. Відмінна ідея для сніданку або перекусу протягом дня. Начинку звичайно можна підібрати на свій смак. У мене сьогодні риба з картоплею і цибулею. Консерви рибні можна взяти будь-які, у мене сайра в маслі. Пиріг виходить дуже ніжним, соковитим і ароматним!
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 12 Ст. Ложок (з гіркою)
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Консерви рибні - 250 грам
- Картопля - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

У глибокій мисці збийте яйця з сіллю.

Додайте молоко.

Перемішайте, додайте борошно і соду.

Перемішайте все ще раз до однорідного стану.

Форму змастіть маслом, посипте дно і боки манкою або борошном. Вилийте половину тіста і разравняйте його ложкою.

Картопля натріть на крупній тертці і викладіть на тісто. Посоліть картоплю і поперчіть за смаком.

Зверху покладіть нарізану кубиками цибулю.

Поверх картоплі і цибулі розкладіть шматочки размятой виделкою риби.

Полийте начинку залишками тіста. Випікайте при 180 градусах близько 30 хвилин.

Студентський пиріг готовий.

Смачного!