Борщ студентський на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Борщ студентський - корисна і практична заготовка на зиму. Стане в нагоді не тільки студентам, але і все господарочкам! Беріть на замітку рецепт!
Борщ студентський на зиму - сама практична і зручна заготівля. Коли вам буде ніколи готувати борщ і чистити овочі, просто відкрийте баночку смачною заправки, додайте в каструлю і у вас за короткий час буде стояти на столі наваристий і смачний борщ. Для цього вам потрібно буде тільки зварити бульйон і додати картоплю.
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Буряк - 500 грам
- Морквина - 500 грам
- Перець солодкий - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 300 грам
- Сіль - 30-40 грам
- Цукор - 50 грам
- Масло рослинне - 70-80 грам
- Оцет 9% - 1, 5 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
Наріжте білокачанну капусту.
Морквину і цибулю наріжте кубиками. При бажанні морквину можна натерти на тертці.
Солодкий червоний перець наріжте кубиками або просто середніми шматочками.
Буряк натріть на тертці.
Помідори перекрутити через м'ясорубку.
Всі подрібнені овочі викладіть в глибоку каструлю, всипте цукор і сіль.
Влийте масло.
Влийте томатний морс і поставте гаситися на середній вогонь.
Через 35-40 хвилин борщ на зиму буде готовий, влийте лише оцет.
Також в кінці додайте лавровий лист для аромату. Доведіть до кипіння, provara 1-2 хвилини і зніміть з плити.
Розкладіть борщ в баночки. Вихід заготовки - приблизно 5 баночок по 0, 5 L.
Закатати кришками. Остудіть під ковдрою, залиште на ніч в такому вигляді.