Рецепт Борщ студентський на зиму фото

Борщ студентський на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 5
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Борщ студентський - корисна і практична заготовка на зиму. Стане в нагоді не тільки студентам, але і все господарочкам! Беріть на замітку рецепт!

Опис приготування:

Борщ студентський на зиму - сама практична і зручна заготівля. Коли вам буде ніколи готувати борщ і чистити овочі, просто відкрийте баночку смачною заправки, додайте в каструлю і у вас за короткий час буде стояти на столі наваристий і смачний борщ. Для цього вам потрібно буде тільки зварити бульйон і додати картоплю.

  • Капуста білокачанна - 1 кілограм
  • Буряк - 500 грам
  • Морквина - 500 грам
  • Перець солодкий - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 300 грам
  • Сіль - 30-40 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Масло рослинне - 70-80 грам
  • Оцет 9% - 1, 5 Ст. Ложки
борщ студентський на зиму - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
борщ студентський на зиму - фото крок 2
Наріжте білокачанну капусту.
борщ студентський на зиму - фото крок 3
Морквину і цибулю наріжте кубиками. При бажанні морквину можна натерти на тертці.
борщ студентський на зиму - фото крок 4
Солодкий червоний перець наріжте кубиками або просто середніми шматочками.
борщ студентський на зиму - фото крок 5
Буряк натріть на тертці.
борщ студентський на зиму - фото крок 6
Помідори перекрутити через м'ясорубку.
борщ студентський на зиму - фото крок 7
Всі подрібнені овочі викладіть в глибоку каструлю, всипте цукор і сіль.
борщ студентський на зиму - фото крок 8
Влийте масло.
борщ студентський на зиму - фото крок 9
Влийте томатний морс і поставте гаситися на середній вогонь.
борщ студентський на зиму - фото крок 10
Через 35-40 хвилин борщ на зиму буде готовий, влийте лише оцет.
борщ студентський на зиму - фото крок 11
Також в кінці додайте лавровий лист для аромату. Доведіть до кипіння, provara 1-2 хвилини і зніміть з плити.
борщ студентський на зиму - фото крок 12
Розкладіть борщ в баночки. Вихід заготовки - приблизно 5 баночок по 0, 5 L.
борщ студентський на зиму - фото крок 13
Закатати кришками. Остудіть під ковдрою, залиште на ніч в такому вигляді.

Схожі рецепти