Рецепт Стрілки часнику фото

Стрілки часнику
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Часник
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гостре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Іноді я шкодую, що у мене немає свого городу, хоча б маленького. Але родичі благородно діляться зі мною свіжими овочами. Іноді я отримую незвичайні екземпляри і роблю нові страви, як це.

Опис приготування:

Якщо ви шанувальник варіацій страв"по-корейськи" , то цей рецепт вам сподобається. Гострий смак з хрусткою структурою підійде для вегетаріанського харчування. Дізнайтеся про те, як приготувати стрілки часнику. Вони самі по собі мають пікантний відтінок, який важливо підкреслити і доповнити.

  • Стрілки часнику - 500 грам
  • Рослинна олія - 70 мілілітрів
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Перець гострий - 1 штука
  • Гвоздика суха - 8 штук
  • Кунжут - 10 грам
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
стрілки часнику - фото крок 1
Часникові стрілки промити. Видаліть суцвіття, а самі паростки наріжте шматочками в 4 см.
стрілки часнику - фото крок 2
У Ступка peretrite koriandr, дрібно нарізаний перець і гвоздику.
стрілки часнику - фото крок 3
У посуді з товстим дном розігрійте масло. Обсмажте в ній спеції 10 секунд, помішуючи.
стрілки часнику - фото крок 4
Потім на вогонь додайте стрілки часнику. Смажте їх до м'якості, близько 10 хвилин. Не забувайте заважати.
стрілки часнику - фото крок 5
Потім додайте цукор і соєвий соус. Обсмажте часник до темно-зеленого кольору.
стрілки часнику - фото крок 6
В кінці додайте оцет і кунжут. Блюдо вимкніть і перемішайте. Приберіть його остигати. А потім перекладіть в контейнер.
стрілки часнику - фото крок 7
Закрийте контейнер кришкою і приберіть його в холодильник. Дайте закусці настоятися 4-10 годин. Смачного!

Схожі рецепти