Стрілки часнику
(покроковий рецепт з фото)
Іноді я шкодую, що у мене немає свого городу, хоча б маленького. Але родичі благородно діляться зі мною свіжими овочами. Іноді я отримую незвичайні екземпляри і роблю нові страви, як це.
Якщо ви шанувальник варіацій страв "по-корейськи", то цей рецепт вам сподобається. Гострий смак з хрусткою структурою підійде для вегетаріанського харчування. Дізнайтеся про те, як приготувати стрілки часнику. Вони самі по собі мають пікантний відтінок, який важливо підкреслити і доповнити.
- Стрілки часнику - 500 грам
- Рослинна олія - 70 мілілітрів
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Перець гострий - 1 штука
- Гвоздика суха - 8 штук
- Кунжут - 10 грам
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
Часникові стрілки промити. Видаліть суцвіття, а самі паростки наріжте шматочками в 4 см.
У Ступка peretrite koriandr, дрібно нарізаний перець і гвоздику.
У посуді з товстим дном розігрійте масло. Обсмажте в ній спеції 10 секунд, помішуючи.
Потім на вогонь додайте стрілки часнику. Смажте їх до м'якості, близько 10 хвилин. Не забувайте заважати.
Потім додайте цукор і соєвий соус. Обсмажте часник до темно-зеленого кольору.
В кінці додайте оцет і кунжут. Блюдо вимкніть і перемішайте. Приберіть його остигати. А потім перекладіть в контейнер.
Закрийте контейнер кришкою і приберіть його в холодильник. Дайте закусці настоятися 4-10 годин. Смачного!