Рецепт Мариновані стрілки на зиму фото

Мариновані стрілки на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Часник
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 хв.

Хочу запропонувати Вам дуже пікантну закуску у вигляді маринованих стріл часнику. Вона відмінно зберігається всю зиму в баночках. Готується дуже просто і швидко.

Опис приготування:

Мариновані стрілки часнику на зиму готуються гранично просто. Стрілки треба порізати, ошпарити, потім скласти в банку і залити маринадом.

  • Стрілки часнику - 500 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Сіль - 25 грам
  • Цукор - 25 грам
  • Оцет - 50 мілілітрів
  • Спеції - За смаком (перець горошком, кріп, м'ята, лист вишні і смородини і т.Д.)
мариновані стрілки на зиму - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Для консервації використовуйте тільки молоді стрілки.
мариновані стрілки на зиму - фото крок 2
2. Ретельно промийте стрілки часнику, обірвемо насінники.
мариновані стрілки на зиму - фото крок 3
3. Поріжте стрілочки на шматочки.
мариновані стрілки на зиму - фото крок 4
4. Blanshiruyte ги 2-3 хвилини.
мариновані стрілки на зиму - фото крок 5
5. Відкиньте на сито.
мариновані стрілки на зиму - фото крок 6
6. Простерилизуйте баночки, на дно покладіть спеції.
мариновані стрілки на зиму - фото крок 7
7. Заповніть баночки доверху стрілками.
мариновані стрілки на зиму - фото крок 8
8. Приготуйте маринад. Закип'ятіть воду, додайте сіль, цукор, оцет. І гарячим розлийте по банках. Закрутіть кришками. Готово. Зберігайте в прохолодному місці всю зиму.

Схожі рецепти