Мариновані стрілки на зиму

Мариновані стрілки на зиму
Кількість порцій: 10 Час приготування: 20 хв.
Хочу запропонувати Вам дуже пікантну закуску у вигляді маринованих стріл часнику. Вона відмінно зберігається всю зиму в баночках. Готується дуже просто і швидко.

опис приготування:

Мариновані стрілки часнику на зиму готуються гранично просто. Стрілки треба порізати, ошпарити, потім скласти в банку і залити маринадом.

  • стрілки часнику— 500 грам
  • вода— 500 мілілітрів
  • сіль— 25 грам
  • цукор— 25 грам
  • оцет— 50 мілілітрів
  • спеції— За смаком(перець горошком, кріп, м'ята, лист вишні і смородини і т.д.)
Мариновані стрілки на зиму - фото крок 1 1. приготуємо продукти. Для консервації використовуйте тільки молоді стрілки.

Мариновані стрілки на зиму - фото крок 2 2. Ретельно промийте стрілки часнику, обірвемо насінники.

Мариновані стрілки на зиму - фото крок 3 3. Поріжте стрілочки на шматочки.

Мариновані стрілки на зиму - фото крок 4 4. Blanshiruyte ги 2-3 хвилини.

Мариновані стрілки на зиму - фото крок 5 5. Відкиньте на сито.

Мариновані стрілки на зиму - фото крок 6 6. Простерилизуйте баночки, на дно покладіть спеції.

Мариновані стрілки на зиму - фото крок 7 7. Заповніть баночки доверху стрілками.

Мариновані стрілки на зиму - фото крок 8 8. Приготуйте маринад. Закип'ятіть воду, додайте сіль, цукор, оцет. І гарячим розлийте по банках. закрутіть кришками. Готово. Зберігайте в прохолодному місці всю зиму. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Стрілки часнику смажені

Стрілки часнику смажені

На дачі часто доводиться обривати стрілки часнику (щоб сила пішла в корінь). З висмикнутих м'яких і ароматних стрілок можна приготувати різну смакоту. Найпопулярніші, на мій погляд, смажені. опис приготування: Зі стрілками часнику я познайомилася зовсім недавно. Випадково спробувала у знайомої...

читати далі
Стрілки часнику зі свининою по-китайськи

Стрілки часнику зі свининою по-китайськи

Якщо вам до душі пікантна і проста азіатська кухня, тоді запрошую вас на кухню, щоб спробувати повторити цей класний варіант, як приготувати стрілки часнику зі свининою по-китайськи. опис приготування: Часникові стрілки - це дивовижний продукт, з яким можна зробити багато різних апетитних стра...

читати далі
Стрілки часнику

Стрілки часнику

Іноді я шкодую, що у мене немає свого городу, хоча б маленького. Але родичі благородно діляться зі мною свіжими овочами. Іноді я отримую незвичайні екземпляри і роблю нові страви, як це. опис приготування: Якщо ви шанувальник варіацій страв "; по-корейськи ";, то цей рецепт вам сподобається. Г...

читати далі
Мариновані грузді на зиму

Мариновані грузді на зиму

Чи плануєте консервувати гриби на зиму? Пропоную простий спосіб маринування груздів, це абсолютно нехлопотно, до того ж гриби чудово зберігаються в прохолодному місці. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування маринованих груздів на зиму. У рецепті немає нічого складного....

читати далі
Мариновані кабачки на зиму

Мариновані кабачки на зиму

Як добре взимку відкривати закупорені баночки з усякими смакотою. Тоді і придумувати ніякі закуски до основних страв не потрібно. Пропоную один з моїх улюблених рецептів маринованих кабачків. опис приготування: Такі кабачки виходять хрусткими і неймовірно смачними. Спробуйте приготувати за кла...

читати далі