Мариновані стрілки на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати Вам дуже пікантну закуску у вигляді маринованих стріл часнику. Вона відмінно зберігається всю зиму в баночках. Готується дуже просто і швидко.
Мариновані стрілки часнику на зиму готуються гранично просто. Стрілки треба порізати, ошпарити, потім скласти в банку і залити маринадом.
- Стрілки часнику - 500 грам
- Вода - 500 мілілітрів
- Сіль - 25 грам
- Цукор - 25 грам
- Оцет - 50 мілілітрів
- Спеції - За смаком (перець горошком, кріп, м'ята, лист вишні і смородини і т.Д.)
1. Приготуємо продукти. Для консервації використовуйте тільки молоді стрілки.
2. Ретельно промийте стрілки часнику, обірвемо насінники.
3. Поріжте стрілочки на шматочки.
4. Blanshiruyte ги 2-3 хвилини.
5. Відкиньте на сито.
6. Простерилизуйте баночки, на дно покладіть спеції.
7. Заповніть баночки доверху стрілками.
8. Приготуйте маринад. Закип'ятіть воду, додайте сіль, цукор, оцет. І гарячим розлийте по банках. Закрутіть кришками. Готово. Зберігайте в прохолодному місці всю зиму.