Стрілки часнику зі свининою по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі пікантна і проста азіатська кухня, тоді запрошую вас на кухню, щоб спробувати повторити цей класний варіант, як приготувати стрілки часнику зі свининою по-китайськи.
Часникові стрілки - це дивовижний продукт, з яким можна зробити багато різних апетитних страв. В даному випадку пропорції ви можете вибирати самі, адже комусь подобається більше м'ясної варіант, а хтось віддає перевагу свининою лише доповнити пікантний смак стрілок. Що стосується гостроти, то при бажанні ви можете додати в блюдо чилі або обійтися без нього. В результаті виходить дуже смачно! Подавати до столу ви можете блюдо як самостійно, так і доповнивши рисом на гарнір, наприклад.
- Свинина - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Часникові стрілки - 1 пучок
- Чилі - За смаком (по бажанню)
1. Ось такий пакетик часникових стрілок буде використовувати в цьому рецепті. Промийте зелень.
2. У холодну воду додайте сіль і розчиніть її, помішуючи.
3. Викладіть туди стрілки і залиште на пару годин. Попереднє замочування важливо, щоб стрілки залишалися щільними і хрусткими в процесі приготування.
4. Через пару годин обсушити стрілки. Можна приступати до решти інгредієнтів. Промийте м'ясо.
5. Свинину обсушити і наріжте тонкими смужками.
6. Кубиками наріжте очищену цибулю.
7. Подрібніть часник.
8. На тертці натріть моркву.
9. Кукурудзяний крохмаль розчиніть в половині склянки води. Після додайте соєвий соус і як слід перемішайте.
10. Розігрійте рослинне масло. Викладіть на сковороду (ідеально використовувати вок) свинину. На сильному вогні, помішуючи, обсмажте 3-4 хвилини.
11. Викладіть на сковороду стрілки.
12. І відразу ж додайте моркву. Обсмажуйте ще пару хвилин.
13. Тепер відкиньте все це на друшляк і залиште на час.
14. У невеликій кількості масла обсмажити цибулю з часником.
15. Влийте на сковороду крохмаль з соєвим соусом. Доведіть до кипіння і викладіть стрілки з м'ясом. Перемішайте і через хвилину зніміть з вогню. За бажанням додайте чилі.
16. От і все, наше блюдо готове до подачі.
Смачного!
Смачного!