Стрілки часнику смажені
(покроковий рецепт з фото)
На дачі часто доводиться обривати стрілки часнику (щоб сила пішла в корінь). З висмикнутих м'яких і ароматних стрілок можна приготувати різну смакоту. Найпопулярніші, на мій погляд, смажені.
Зі стрілками часнику я познайомилася зовсім недавно. Випадково спробувала у знайомої. Раніше я навіть не уявляла, що їх можна готувати! Смажені стрілки часнику - відмінна закуска і оригінальний гарнір. До того ж, страва - бюджетне. Часник - завжди корисно, а тут ще й смачно, і не гостро! Обов'язково спробуйте це блюдо і, наводячи порядок на грядці, Не викидайте часниковий стрілок!
Як приготувати смажені стрілки часнику?
1. Стрілки промийте. Зріжте насіннєву частина. Наріжте. Мені подобається, коли стрілки порізані не дуже дрібно, але тут - на любителя.
2. Нагрійте сковороду з маслом. На середньому вогні, помішуючи, обсмажте нарізані стрілки часнику. Посоліть і перемішайте.
Усе! Готово! Багато хто говорить, що так приготовлені стрілки часнику нагадують гриби. Мені дуже подобається не стільки смак, скільки аромат! Він просто чудовий!
У сковороду зі стрілками можна додати томатного пюре або домашнього томатного соку і злегка згасити. Вийде ще одне смачне блюдо.
Смачного!
- Стрілки часнику - 200 грам
- Сіль - - За смаком
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
Як приготувати смажені стрілки часнику?
1. Стрілки промийте. Зріжте насіннєву частина. Наріжте. Мені подобається, коли стрілки порізані не дуже дрібно, але тут - на любителя.
2. Нагрійте сковороду з маслом. На середньому вогні, помішуючи, обсмажте нарізані стрілки часнику. Посоліть і перемішайте.
Усе! Готово! Багато хто говорить, що так приготовлені стрілки часнику нагадують гриби. Мені дуже подобається не стільки смак, скільки аромат! Він просто чудовий!
У сковороду зі стрілками можна додати томатного пюре або домашнього томатного соку і злегка згасити. Вийде ще одне смачне блюдо.
Смачного!