Рецепт Стейк з яловичини на грилі фото

Стейк з яловичини на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Відмінне блюдо для пікніка на природі або для обіду на дачі. М'ясо маринується лише чотири години, тому ви можете почати з ранку і якраз встигнути до обіду.

Опис приготування:

Ви переконаєтеся, що м'ясо на грилі - це зовсім не складно! Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо вибаглива, яловичий стейк на грилі у вас обов'язково вийде м'яким і ніжним, а головне - смачним! Сподобається всієї вашої великої компанії!

  • Яловичий стейк - 350-400 грам (візьміть шматок середньої величини.)
  • Часник - 1 зубчик
  • Натуральний йогурт - 2 Ст. Ложки
  • Кмин - За смаком
  • Чебрець - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка (краще, якщо ви видавіть свіжий лимон.)
стейк з яловичини на грилі - фото крок 1
Змішайте всі інгредієнти. Видавіть часник, додайте натуральний йогурт, спеції, сіль, лимонний сік. Повапните ними яловичий стейк і покладіть його в мішок для маринування, або щільно накрийте кришкою. Залиште маринуватися 4 годину.
стейк з яловичини на грилі - фото крок 2
Очистіть стейк від зайвого маринаду.
стейк з яловичини на грилі - фото крок 3
Смажте на розпеченій решітці стейк до готовності. Періодично перевертаючи з однієї бік на іншу.
стейк з яловичини на грилі - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти