Стейк з яловичини на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне блюдо для пікніка на природі або для обіду на дачі. М'ясо маринується лише чотири години, тому ви можете почати з ранку і якраз встигнути до обіду.
Ви переконаєтеся, що м'ясо на грилі - це зовсім не складно! Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо вибаглива, яловичий стейк на грилі у вас обов'язково вийде м'яким і ніжним, а головне - смачним! Сподобається всієї вашої великої компанії!
- Яловичий стейк - 350-400 грам (візьміть шматок середньої величини.)
- Часник - 1 зубчик
- Натуральний йогурт - 2 Ст. Ложки
- Кмин - За смаком
- Чебрець - За смаком
- Перець - За смаком
- Сіль - 2 чайних ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка (краще, якщо ви видавіть свіжий лимон.)
Змішайте всі інгредієнти. Видавіть часник, додайте натуральний йогурт, спеції, сіль, лимонний сік. Повапните ними яловичий стейк і покладіть його в мішок для маринування, або щільно накрийте кришкою. Залиште маринуватися 4 годину.
Очистіть стейк від зайвого маринаду.
Смажте на розпеченій решітці стейк до готовності. Періодично перевертаючи з однієї бік на іншу.
Смачного!