Рецепт Стейк з яловичини на грилі фото

Стейк з яловичини на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Стейк

Відмінне блюдо для пікніка на природі або для обіду на дачі. М'ясо маринується лише чотири години, тому ви можете почати з ранку і якраз встигнути до обіду.

Ви переконаєтеся, що м'ясо на грилі - це зовсім не складно! Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо вибаглива, яловичий стейк на грилі у вас обов'язково вийде м'яким і ніжним, а головне - смачним! Сподобається всієї вашої великої компанії!

  • Яловичий стейк - 350-400 грам (візьміть шматок середньої величини.)
  • Часник - 1 зубчик
  • Натуральний йогурт - 2 Ст. Ложки
  • Кмин - За смаком
  • Чебрець - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка (краще, якщо ви видавіть свіжий лимон.)
стейк з яловичини на грилі - фото крок 1
Змішайте всі інгредієнти. Видавіть часник, додайте натуральний йогурт, спеції, сіль, лимонний сік. Повапните ними яловичий стейк і покладіть його в мішок для маринування, або щільно накрийте кришкою. Залиште маринуватися 4 годину.
стейк з яловичини на грилі - фото крок 2
Очистіть стейк від зайвого маринаду.
стейк з яловичини на грилі - фото крок 3
Смажте на розпеченій решітці стейк до готовності. Періодично перевертаючи з однієї бік на іншу.
стейк з яловичини на грилі - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти